KARIĆ OPET BRILJIRA! NOV "BISER" SE ŠIRI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Moje zgrade se vide sa MESECA, i ako se ne vidi, ja SIJAM (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.12.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednoj emisiji na jutjubu, Bogoljub Karić je opet prevazišao sebe, ovoga puta salatu su zamenile zgrade

KARIĆ OPET BRILJIRA! NOV "BISER" SE ŠIRI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Moje zgrade se vide sa MESECA, i ako se ne vidi, ja SIJAM (VIDEO)

Foto: E-stock

Bogoljub Karić je u jednoj emisiji koja se emituje na Jutjubu pričao o zgradama koje njegova firma gradi širom sveta. Tema kao tema nije problematična, problem se desi kada Bogoljub sebi da oduška pa po principu "hvalite me usta moja" krene u "akciju".

Naime, bivši političar, je u emisiji hvalio svoje izgrađene zgrade pa rekao:

-  Znači tamo četiri miliona kvadrata treba da radimo sa našim kolegom zajedno. To su gradovi čitavi. To je 200.000 ljudi. Sada imamo operativno u razmatranju 20 miliona kvadratnih metara. Evo ako vi dozvolite ovde možda nađem - započeo je priču Bogoljub i voditelju pustio promo snimak izgradnje, pa šokirao rečenicom koja je usledila:

Ovo vam je 272 zgrade za 57 meseci. Ovo što mi gradimo vidi se sa meseca.  Mislim bez preterivanja stvarno. Ako pravite grad u kojem će da živi ceo Novi Beograd. Dve stotine trideset hiljada treba da živi ovde. Znači ovo se vidi sa meseca, a i ako se ne vidi ja sijam. Mogu da vide mene, gde god stanem. Jel dosadno, nije? - rekao je Bogoljub, a njegov citat o zgradama koje se vide sa Meseca "bez preterivanja" deli cela internet zajednica.

 

 

Karić je od kad se vratio u Srbiju aktivan i na svim društvenim mrežama, pa često objavljuje najintimnije momente iz svog doma.

 

 

Tako je objavio i kako sa suprugom Milankom pravi čvarke, kako izgleda njegov dom, ali i kako proslavljaju sve praznike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Miloš

12.12.2023 18:35

Dosta više sa tim polu svetom.Odvtatno ih je i videti.Paprika im iz mozga viri(azna se gde im je mozak).Izdajnici Srbije i šrpskog naroda.Pojavljuju se ssmo oko izbota,nebi li učarii nešto.