SKANDAL, MIČEL SE SASTAJE I SA OPOZICIJOM! Vulin: Dodatni pritisak na Vučića

Autor: Tanjug

Vesti

13.03.2018

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavu da će se funkcioner Stejt departmenta Ves Mičel sastati u Beogradu i sa opozicijom ministar odbrane Aleksandar Vulin vidi kao dodatni pritisak na predsednika Srbije pred teške razgovore koji ga očekuju sa Mičelom, tim pre što, kako je naveo, Mičel u Skoplju i Prištini, gde je boravio pre Beograda, nije razgovarao sa tamošnjom opozicijom.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Bez dlake na jeziku: Aleksandar Vulin

Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evropaziju Ves Mičel večeras bi trebalo da doputuje u Beograd, gde se najpre, sutra ujutru, sastaje s Vučićem, potom s premijerkom, a zatim i sa predstavnicima dela srpske opozicije.

Vulin smatra da je to pokušaj da se predsednik Vučić izjednači sa opozicijom i izraz želje da se oslabi predsednik Srbije.

- Razumeli smo ovu ne baš diplomatsku poruku i želju da se na predsednika Vučića, pred teške razgovore koji ga očekuju, izvrši dodatni pritisak, time što će pokušati da ga izjednače sa onima koji ne mogu da pređu ni cenzus. Jasno je da hoće slabog Vučića - to neće dočekati - rekao je Vulin. 

Ministar je dodao i da tokom boravka u Prištini i Skoplju američki zvaničnik nije imao "ni vremena, ni želje", da razgovara sa bilo kojim predstavnikom opozicionih partija, da u Beogradu želi da razgovara sa "svim predstavnicima DOS-a", izbegavajući, kaže, ostale predstavnike opozicije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (66)

Loading
Haos

13.03.2018 18:27

Sastanak Mičela sa opozicijom predstavlja dodatan pritisak na Vučića koji neće uroditi plodom.

Ena

13.03.2018 18:27

Hoce amer da poljulja Vucica...al u pogresnoj se crkvi moli.

Mane

13.03.2018 18:30

Upravo tako. Pa na čega ovo liči za ime sveta?!? Skroz podržavam Vulina.

Valerija

13.03.2018 18:30

Gubi vreme. Od opozicije će čuti samo kukanje i pljuvanje sopstvene zemlje. To mu neće monogo koristiti da stekne pravi utisak o društvenom razvoju Srbije.