ĐUKANOVIĆ: Obradović je kao davljenik koji se hvata za slamku!

Autor: Tanjug

Vesti

13.03.2018

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Vladimir Ðukanović ocenio je danas da lider Dveri Boško Obradović traži formiranje anketnog odbora u parlamentu kako bi izbegao odgovornost za katastrofalni rezultat tog pokreta.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Đukanović

Obradović, kaže poslanik SNS, traži bilo kakav alibi da se uhvati kao "davljenik za slamku" kako bi opstao u političkoj partiji. 

- Čini mi se da Obradović pokušava da sačuva svoje mesto u partiji po svaku cenu. Kako je radio, tako je i propao, a što se tiče daljeg propadanja te partije, to je njihova stvar - rekao je Ðukanović novinarima u skupštini.

Upitao je kako to da Obradović sada tvrdi da je bilo krađe na beogradskim izborima, a da nije bilo prigovora na izborni proces.

- Izgleda da Boško Obradović svoje članove koalicije prezire pošto nisu podneli nijedan prigovor. Kad nema prigovora kako je onda bilo krađe? To je njegov način da izbegne odgovornost za rezultat. Drago nam što nastavljaju da ubacuju sebe u dubiozu, ali niko nema pravo da izmišlja priče o krađi - rekao je Ðukanović.

Najgore je, kaže Ðukanović, kada ljudi ne vide sopstvenu odgovornost.

Poslanička grupa srpskog pokreta Dveri predaće Narodnoj skupštini zahtev za formiranje anketnog odbora koji bi istražio okolnosti izbornog procesa na gradskim izborima u Beogradu, izjavio je danas lider Dveri Boško Obradović.

- Ako vlast na to pristane i dokaže da nije bilo nikave izborne krađe na beogradskim izborima svi mi podnosimo ostavke na sve funkcije u Dverima, na mandate narodnih poslanika i povlačimo se iz politike - rekao je Obradović na konferenciji u Narodnoj skupštini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (82)

Loading
Meni

13.03.2018 14:50

Obradović traži bilo kakav alibi kako bi ostao u političkoj partiji.

hani

13.03.2018 16:05

@Meni - Tesko da ce Obradovic uspeti.

Aleksa

13.03.2018 15:00

Ali jednostavno to je Bosko, pravi cirkus da bi odvukao paznju sa sebe, da bi izbegao nekako odgovornost za onaj poraz na izborima.

ivana

13.03.2018 15:04

Obradovic se hvata za slamku poslednju.