AMSS UPOZORAVA VOZAČE NA MOGUĆU POLEDICU NA KOLOVOZU: Teretnjaci na Horgošu čekaju i do 10 sati

Autor:

Vesti

03.12.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagib puta, oštrina krivine, mostovi, nadvožnjaci i prevoji su najopasnija mesta gde se tanak sloj leda najpre javlja.

AMSS UPOZORAVA VOZAČE NA MOGUĆU POLEDICU NA KOLOVOZU: Teretnjaci na Horgošu čekaju i do 10 sati

Foto: Tanjug/D. ANIČIĆ

Naglo zahlađenje i promene temperature mogu uticati i na vozače. Kako se bliže praznici pojačan je i saobraćajni intezitet. Vozačima se savetuje da budu oprezni, da koriste opremu i poštuju saobraćajne propise kako ne bi došlo do nezgode. 

Poledica na putu je, čini se, nerešiv problem. Nagib puta, oštrina krivine, mostovi, nadvožnjaci i prevoji su najopasnija mesta gde se tanak sloj leda najpre javlja, zato treba voziti sporije i uvek sa većim odstojanjem između vozila.

Temperature ispod i oko nultog podeljka su razlog da upozorimo vozače na moguću poledicu - saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Pojačan saobraćaj donosi zastoje i usporenu vožnju na deonicama gde su započeti radovi, ali i na putevima koji vode ka gradovima i većim naseljenim mestima, naročito u večernjim časovima.

GRANIČNI PRELAZI: 

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila na izlasku iz zemlje, na graničom prelazu Horgoš čekaju 10 sati, a na Batrovcima osam sati. Teretnjaci se na Kelebinji i Bezdani zadržavaju po dva sata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading