ČITAV KROV U SEKUNDI ODLETEO U VAZDUH! Jak vetar napravio haos u domaćinstvu Milovana iz Arilja, ogromna materijalna šteta (FOTO)

Autor: Republika/I.K.

Vesti

03.12.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toliko je bio jak da je čitavu krovnu konstrukciju sa objekta u kome borave radnici tokom berbe malina, podigao 30 metara uvis, rekao je Milovan.

ČITAV KROV U SEKUNDI ODLETEO U VAZDUH! Jak vetar napravio haos u domaćinstvu Milovana iz Arilja, ogromna materijalna šteta (FOTO)

Foto: RINA

Jak olujni vetar koji je tokom jučerašnjeg dana pogodio Moravički okrug iza sebe je u pojedinim domaćinstvima ostavio pravu pustoš. Čupao je drveće iz korena i nosio crepove sa kuća. Kritična situacija bila je i u domaćinstvu Milovana Stanimirovića iz sela Trešnjevica kod Arilja gde je vetar napravio haos i štetu od nekoliko hiljada evra.

- Duvao je neverovatno jak vetar. Toliko je bio jak da je čitavu krovnu konstrukciju sa objekta u kome borave radnici tokom berbe malina, podigao 30 metara uvis i bacio ga na pomoćni objekat koji se nalazi pored i na njemu razbio crep”, kaže Milovan za RINU.

Pored pomoćnog objekta na koji se krov obrušio nalazio se parkiran traktor, pa je i mašina pretrpela štetu.

Republika

Foto: RINA

 

- Sa krovom, vetar je isčupao i električnu instalaciju. Objekat je ostao potpuno otkriven. Moramo danas nekako da ga pokrijemo, jer za popodne i predveče javljaju kišu pa da ne nastane još veća šteta”, rekao je Milovan Stanimirović.

Inače, Milovanu je među prvima u pomoć pritekao komšija Mladen Pantović, koji je imao slično, neprijatno iskustvo, kada mu je grad u julu mesecu polomio gotovo sav crep na kući i pomoćnim objektima.

Jako olujno nevreme nije zaobišlo ni teritoriju Ivanjice gde je takođe vetar nosio crepove sa kuća i napravipo veliku materijalnu štetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading