NEŠO I JEDNA KRAVA IZ SRBIJE POSTALI POTPUNI HIT NA MREŽAMA: Nakon ovog MONOLOGA biće vam lepi dan!

Autor:

Vesti

14.11.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Srbije postao je prava zvezda na društvenim mrežama nakon što je objavio video snimak na kojem ima zanimljivu razmenu reči sa kravom.

NEŠO I JEDNA KRAVA IZ SRBIJE POSTALI POTPUNI HIT NA MREŽAMA: Nakon ovog MONOLOGA biće vam lepi dan!

Foto: Tiktok

Nešo, kako se ovaj mladić zove, postavio je snimak na svom Tik-tok profilu gde se vidi kako ulazi u štalu gde se nalazi krava, koja mu je, kako on tvrdi, oštetila šoferšajbnu na njegovoj Škodi.

Na snimku se vidi kako Nešo razgovara sa kravom, koju je nazvao gospođa, dok je ona mirno stoji i lizuje svoju njušku. Mladić je objasnio da je krava bila "malo nevaljala" i da mu je prethodnog dana napravila štetu na automobilu.

"Dragi moji, želim sa vama da podelim nešto, a to nešto je sledeće: Ova gospođa ovde - zdravo, gospođo - ova gospođa ovde je sinoć uradila ovo, popela se na Škodu", završio je on svoj monolog koji je naslovio sa "Malo je poskočila".

 

 


Na snimku se vidi i oštećenje na šoferšajbni na dva mesta, dok krava mirno stoji i lizuje svoju njušku. Nešo je u komentarima ispod videa napisao da nije želeo da optuži kravu, već je samo želeo da podeli zanimljiv događaj sa svojim pratiocima.

Međutim, u komentarima je nastao pravi haos. Korisnici su izrazili svoje impresije na "vandalski čin" krave i njen odnos prema automobilu. "Kad je vučeš svaki dan za sise, šta si očekivao.", "Gospođo, moj naklon", "Skuplja krava od škode", "Ne voli Škodu. Bravo gospođo", "Pa kad nisi hteo da je voziš", samo su neki od komentara koji su se našli ispod snimka.

Ovaj video je brzo postao viralan, a Nešo je postao pravi hit na društvenim mrežama. Neki su čak komentarisali da bi ovaj događaj mogao biti dobra reklama za Škodu, jer je njihov automobil izdržao "napad" krave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading