VULIN U VOJNOJ GIMNAZIJI podržao buduću snagu Srbije!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

10.03.2018

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ulaganje u Vojsku Srbije je ulaganje u standard svakog građanina", izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin tokom obilaska radova u Internatu Vojne gimnazije u Beogradu

Foto: Tanjug/ G. STANKOVIĆ
Aleksandar Vulin podrška budućim vojnim naraštajima

Prema rečima ministra Vulina, svi radovi u Vojnoj gimnaziji teku kako treba i zadovoljan je što će naša deca i naši pitomci veoma brzo moći da obavljaju nastavu i da žive u najboljim mogućim uslovima.

Vojno školstvo će se dalje razvijati i naša ideja je da uložimo i više novca i više pažnje u vojno školstvo, i ove godine ćemo moći da kažemo da ćemo imati veći broj upisanih đaka, odeljenja i odgovarajućih usmerenja koja ćemo obezbediti za njih i na taj način ćemo zadovoljiti potrebe Vojske Srbije. 

Ali ne samo Vojske Srbije, jer svaki dečak i devojčica koji završe srednju vojnu školu, a naravno posle toga i Vojnu akademiju, je od velike podrške i pomoći čitavoj našoj zemlji. 

 - Svako ulaganje u Vojsku Srbije je ulaganje u standard svakog građanina ove zemlje -  istakao je ministar odbrane.

On je naglasio da podizanjem kvaliteta života pripadnika Vojske Srbije mi podižemo kvalitet života i svakog građanina ove zemlje.


- Hoću da svaki roditelj zna da kada nam pošalje dete u srednju vojnu školu ili Akademiju, ono će se školovati, živeće i radiće u skladu sa najvišim mogućim standardima. Imaće i najbolji smeštaj, najbolju hranu i najbolje profesore i sve mogućnosti da se kvalitetno školuje, da napreduje i postane zaista na ponos svojoj vojsci i svojoj zemlji - poručio je ministar Vulin.

On je dodao da će se nastaviti sa ulaganjima.

 - Ove godine smo za Vojnu akademiju odvojili oko 300 miliona dinara, za Vojnu gimnaziju je samo za ovu prvu fazu odvojeno više od 30 miliona dinara i neće biti manjka novca kada je u pitanju standard i kvalitet života naše dece -  napomenuo je Vulin..

Krajem 2017. godine Ministarstvo odbrane započelo je infrastrukturne radove u Vojnoj akademiji koji obuhvataju renoviranje platoa za postrojavanje, Sportskog centra, pištoljske streljane i unutrašnjost smeštajnih kapaciteta kako bi se poboljšali uslovi života i rada kadeta i starešina u toj visokoobrazovnoj ustanovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Salonitka

10.03.2018 14:21

Ulaganje u vojsku je prava stvar

T34

10.03.2018 14:23

Tako treba. Podrzati i sto vise razvijati vojsku!

T34

10.03.2018 14:24

Svaka cast na tome!

Salonitka

10.03.2018 14:26

Ulaganje u vojsku i vojnik kadar je buducnost