VETAR SRUŠIO POLA KUĆE ZA SEKUND! Oluja nosi sve pred sobom (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.11.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutak rušenja kuće usled snažnog udara oluje zabaležen je u selu Pivnice kod Bačke Palanke.

VETAR SRUŠIO POLA KUĆE ZA SEKUND! Oluja nosi sve pred sobom (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/backapalankadesavanja/

U selu Pivnice kod Bačke Palanke, jednog popodneva, stanovnike je zatekao snažan udar oluje. Trenutak rušenja kuće, usled neverovatne snage vetra, zabeležen je i šokantan snimak brzo se proširio društvenim mrežama.

Na snimku se jasno vidi kako se krov kuće diže u vazduh kao igračka, a zatim ga siloviti vetar nosi u nepoznatom pravcu. Za samo par sekundi, masivni krov se raspada i nestaje, ostavljajući iza sebe razrušenu strukturu koja je nekada bila dom mnogim porodicama. Prizor je bio toliko zastrašujuć da su se mnogi korisnici društvenih mreža zapitali da li je to moguće.

 

 


Komentari ispod snimka su bili brojni, a većina je izražavala nevericu i užas nad onim što su upravo videli. "Šta je ovo sunce ti?", "Joj Bože užas", "Izgubiš krov za sekund", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod snimka. Srećom, nije bilo povređenih u ovom incidentu, ali su štete na kući bile velike.

Ovo nije prvi put da je selo Pivnice pogođeno olujom. Lokalni stanovnici se sećaju sličnih situacija u prošlosti, ali kažu da nikada nisu videli tako snažnu oluju koja bi mogla da izazove ovakvu štetu. Stručnjaci su objasnili da je ova oluja bila retko snažna i da je brzo prošla kroz selo, ostavljajući za sobom razaranje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading