DOBIO BOGATSTVO U IGRI NA SREĆU, A ONDA JE POČEO PAKAO! Novac Zoranu promenio život, ali na gore!

Autor: Alo

Vesti

02.11.2023

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o Zoranovom dobitku brzo se proširila selom, izazivajući veliku pažnju i zavist među meštanima.

DOBIO BOGATSTVO U IGRI NA SREĆU, A ONDA JE POČEO PAKAO! Novac Zoranu promenio život, ali na gore!

Foto: shutterstock

Pre osam godina u jednoj igri na sreću dobio je ogroman novac koji je trebalo da mu donese prosperitet. Međutim, umesto toga, ovaj dobitnik se suočio sa nizom prevara i razočarenja, zbog čega se njegov život pretvorio u pravu noćnu moru.


Vest o Zoranovom dobitku brzo se proširila selom, izazivajući veliku pažnju i zavist među meštanima. Ona je donela radost i nadu u Zoranov dom, ali se ispostavilo da je novac doneo samo probleme.

"Imali smo dugove koje smo mogli da vratimo i stvari koje smo želeli da kupimo, ali smo se suočili sa nepoznatim teretom velikog bogatstva", otkriva Zoran.


Kako kaže, jedan od glavnih problema bila je opasnost od krađe. Zoran i njegova porodica su se trudili da novac sakriju na sigurno mesto, ali su se suočili sa prevarama koje su im dodatno otežale život.

"Neki rođaci su nam se obratili sa pričom o unosnom poslu i uverili nas da su veoma uspešni. Naivno smo poverovali njihovim lažima i dali im novac. Na kraju se ispostavilo da su nas prevarili i nestali", otkriva Zoran.

Ovo je samo jedna od mnogih prevara sa kojima se Zoran suočio.

"Pokušao sam da pokrenem sopstveni posao, ali sam naišao na lažne advokate i prevarante koji su mi uzeli novac, a nikada nisam dobio obećanu dozvolu Ministarstva finansija", otkriva on.


Ove prevare su doveli do toga da Zoran i njegova porodica izgube veliki deo novca i da se nađu u ogromnim dugovima.

"Nažalost, novac je promenio ljude oko nas i naš odnos prema njima. Više ne verujemo nikome i živimo sa grižom savesti jer nismo uspeli da obezbedimo svoju porodicu", priznaje Zoran.

Ova priča je samo jedan od mnogih dokaza koliko novac može doneti nesreću i unesrećiti ljude. Zoranova sudbina je upozorenje svima koji sanjaju o velikim dobicima na lutriji - novac nije garant sreće, već može dovesti do gubitka poverenja i uništiti živote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading