VLADIKA PAHOMIJE: Hvala predsedniku Vučiću za sve što je uradio za crkvu

Autor:

Vesti

01.11.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Episkop Pahomije je u prisustvu nekoliko vladika Srpske pravoslavne crkve kao i više igumana i igumanija izjavio da manastir sveti Prohor Pčinjski izgleda najlepše u svojoj istoriji.

VLADIKA PAHOMIJE: Hvala predsedniku Vučiću za sve što je uradio za crkvu

Foto: Gradska uprava, E-stock

Vladika vranjski Pahomije se danas zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za svu pomoć i podršku pruženoj svetinjama ove eparhije.

Episkop vranjski gospodin Pahomije izjavio je danas povodom obeležavanja svetog manastira Prohora Pčinjskog da je veoma zahvalan i blagodaran predsedniku Vučiću i njegovim saradnicima, na neizmernu pomoć pruženu ovom manastiru kao i svim crkvama i manastirima u Eparhiji vranjskoj.

Episkop Pahomije je u prisustvu nekoliko vladika Srpske pravoslavne crkve kao i više igumana i igumanija izjavio da manastir sveti Prohor Pčinjski izgleda najlepše u svojoj istoriji i da je za tu činjenicu zaslužan Aleksandar Vučić, država Srbija kao i njegovi saradnici iz državnih organa, posebno istakavši da je Vučić jedini političar koji je i ličnim prilogom pomogao obnovu ovog manastira, koji je jedan od najznačajnijih svetinja za srpski narod i državu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Milijana

01.11.2023 21:38

Još jedan podvig Vučića,obnavljanje i pružanje pomoći srpskim svetinjama.

Helena A

01.11.2023 22:29

Dosta toga je uradjeno na uredjenju velike svetinje u okolini Vranja, hvala Vučiću na svemu sto je ucinio za manastir Sv. Prohor Pčinjski.

Tija

01.11.2023 22:43

E neko da bude realan i da kaze hvala!

Tanja

01.11.2023 23:14

Predsednik Vučić na sve misli pa i na SPC koja je stub Srbije i rado će pomagati jer voli svoju zemlju i svoj narod.