VUČIĆA OBASULI POKLONIMA ZA 48. ROĐENDAN: Najdraži poklon iz majčine kuhinje

Autor:

Vesti

05.03.2018

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan posle ubedljivog trijumfa na lokalnim izborima, predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić proslavio je 48. rođendan. Od početka divnog dana Vučiću su pristizali pokloni od bliskih saradnika iz kabineta i stranačkih kolega, ali i od stranih diplomata. Ipak, jedan od najdražih poklona predsedniku je stigao iz kuhinje majke Angeline.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić sa majkom Angelinom

Naime, Vučića je juče rano ujutru u predsedničkom kabinetu na Andrićevom vencu posetio otac Anđelko i doneo mu omiljeni specijalitet, koji je za ovu posebnu priliku pripremila njegova majka.

- Otac mi je doneo ono što mi je majka napravila za rođendan, a što najviše volim i što inače ona pravi za Svetog Nikolu. Doručkovao sam te punjene lignje, koje je ona napravila. Otac mi je to doneo na posao u šerpici i rekao: "Znaš, sine, nikad nisam pomislio da ćeš ostvariti takve rezultate. Kada si osvojio u Zemunu 51 odsto, mislio sam da od toga bolje ne može, ali ti sada pucaš na 60 odsto, što je postalo normalno - rekao je predsednik Vučić na gostovanju u jutarnjem programu TV Pink.

Od šefice kabineta Suzane Vasiljević i savetnice Tanje Jović Vučić je dobio trenerku

Jedan od prvih poklona Vučiću je stigao od ambasadorke Slovačke Dagmar Repčekove, sa kojom je tokom ranih jutarnjih sati imao sastanak. Kako nalaže red, slovačka ambasadorka nije došla praznih ruku, pa je predsedniku Srbije poklonila tortu sa šlagom. Kuriozitet je da je na ovaj datum pre dve godine takođe došlo do susreta Vučića i Repčekove, samo što je ona tadašnjem premijeru Srbije uručila doboš tortu.

RepublikaFoto: youtube.com/MUP Republike Srbije
Suzana Vasiljević takođe čestitala predsedniku

Predsednika Vučića darivali su i najbliži saradnici. Od šefice kabineta Suzane Vasiljević i savetnice za spoljnu politiku Tanje Jović dobio je trenerku, dok su ga sekretarice počastile kravatom i dugmićima za manžetne. Svi zaposleni u kabinetu poklonili su mu tortu i poželeli sve najlepše u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (55)

Loading
Snoopy Sarah

05.03.2018 19:19

Cestitamo predsedniku rodjendan i ubedljivu pobedu!

Gaga

05.03.2018 19:20

Majkauvek zna ,sta njeno dete najvise voli ... Zato je jedna majka !

Žana

05.03.2018 19:21

Zaslužena pobeda.

sasa

06.03.2018 06:31

@Žana - I vise nego zasluzena......