KARIĆ ODUŠEVLJEN: Pobeda SNS neosporna i ubedljiva

Autor: Tanjug

Vesti

05.03.2018

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

!Narod je rekao svoje na način koji je jasan svakome", saopštio je danas Bogoljub Karić, predsednik Pokreta Snaga Srbije, i ukazao da je koalicija okupljena oko SNS-a, pod vođstvom Aleksandra Vučića, ogromnom razlikom i predanošću ubedljivo i brilijantno je odnela pobedu na izborima u Beogradu, Aranđelovcu, Boru i Sevojnu.

RepublikaFoto: Promo foto
Na biračkom mestu: Milanka i Bogoljub Karić

- Time je pobednik stavio do znanja da čvrsto stoji iza ideje da je Srbiji neophodna ekonomska revolucija. A to znači da je pred nama vreme podizanja standarda, većeg zapošljavanja, ulaganja u nove tehnologije i, zašto ne reći narod je strankama koje su do nedavno vodile Srbiju ka ponoru, koje su stavljale lance i katance na ono što je Srbiju činilo zemljom budućnosti, zapravo tim istim lancima i katancima opasali te nekadašnje moćne stranke i poslali ih u prošlost - ističe se u saopštenju.

Pokret Snaga Srbije BK, kao koalicioni partner SNS-a, uveren je da je finansijska konsolidacija Srbije omogućila rast standarda, otvorila puteve i mogućnost mladoj generaciji da svoj talenat u praćenju najnovijih naučnih dostignuća ostvaruju ovde, a ne u svetu. 

- Jučerašnja pobeda je garancija da će ova vlast, koju su građani nagradili svojim poverenjem, otvoriti perspektivu, pogotovo mladima i da će Srbija ući u eru jačanja svoje pozicije kao faktor mira na Balkanu - istakao je Karić.


On je dodao ne treba zaboraviti da su građani u Beogradu i Srbiji definitivno stavili do znanja nekad moćnim dvema partijama da je došao definitivni kraj manipulaciji sa neispunjenim obećanjima. 

- Pokret Snaga Srbije - BK je spreman, u svakom trenutku, da prati predsednika Republike Srbiji koji je, u svega nekoliko godina, vratio Srbiju tamo gde joj je mesto, u Evropi i u svetu - dodaje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Mirko

05.03.2018 17:51

Pobeda SNS je apsolutna pobeda.

ana

05.03.2018 17:55

Svima nama koji volimo ovaj grad i ovu državu je drago što se podrška potvrdila.

Pavle

05.03.2018 17:57

Sve čestitke na pobedi SNS-a.

Nada

05.03.2018 17:58

Svi mi koji cenimo trud i rad,odusevljeni smo ovom istorijskom pobedom!Bravo za SNS!