BOŠKO NEĆE DA SE PROBUDI IZ ZIMSKOG SNA: Ne priznajemo ove rezultate, čekamo uvid u materijal!

Autor: Tanjug

Vesti

05.03.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret Dveri saopštio je danas da ne priznaje ishod beogradskih izbora koje je, kako navode, proglasio Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boško Obradović

- Još uvek ne znamo šta je tačno naš rezultat, jer Gradska izborna komisija nije izašla sa svojim rezultatima, već rezultate izbora saopštavaju stranke vlasti i nevladine organizacije pod kontrolom vlasti - navodi Boško Obradović.

On u saopštenju tvrdi da je bilo mnogo nepravilnosti i prigovora na biračkim mestima:

- Još uvek nam pristižu zapisnici sa svih biračkih mesta, i dok ne ostvarimo uvid u birački materijal i ne uverimo se šta je naš pravi rezultat, ne priznajemo rezultate koje je proglasio Vučić - navodi se u saopštenju.

- Posle svega, lično smatram da je Beograd dobio i vlast i opoziciju kakvu je želeo - kaže Obradović, čija je lista, zajedno sa D JB Saše Radulovića ostala ispod cenzusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (67)

Loading
Nada

05.03.2018 10:33

To je njegova licna stvar.Koga jos zanima da li ce gospodin Obradovic priznati ove rezultate ili ne?Svojim ponasanjem samo dokazuje da je neozbiljan i neodgovoran i takvim ponasanjem se samo jos vise srozava.

marko

05.03.2018 10:36

Priznao ne priznao on je gubitnik ovih izbora ...

Cane

05.03.2018 10:36

Idi kuci, dosta smo te trpeli.

Miki

05.03.2018 10:38

Opet Obradović planira da upadne u GIK. Izgubio si izbore, ne vredi da se ljutiš.