Napadnuti aktivisti SNS na dva mesta!

Autor: Tanjug

Vesti

04.03.2018

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivisti Srpske napredne stranke napadnuti su u naselju Braće Jerković, kao i na Zvezdari, saopštila je ta stranka.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Foto: Ilustracija

- Kampanja dosovske opozicije, prepuna najbesramnijih laži, obmana, pretnji i poziva na linč i nasilje, danas je rezultirala i direktnim fizičkim napadima na članove SNS na nekoliko mesta u Beogradu. Naš aktivista fizički je napadnut u naselju Braće Jerković na Voždovcu, a dve aktivistkinje najbrutalnije su napadnute na Zvezdari - navodi se u saopštenju SNS. 

Srpska napredna stranka poziva nadležne da hitno reaguju, privedu pravdi počinioce i spreče svako nasilje nad građanima Srbije. 

U Beogradu se danas održavaju izbori za skupštinu Grada, biračka mesta otvorena su u 07.00 , a biće zatvorena u 20.00 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
janko

04.03.2018 12:04

Pa lepo bogami njihova demokratija na delu.Bas lepo.Izgubili maloživce, ne idem im pa bi sada da se kače i da probaju da izazovu sukobe.

Moderni konzervativac

04.03.2018 12:15

Kako nije sramota ove iz opozicije, pa cime ce sve da se sluze kako bi dosli do nekoliko gasova? Njihovo vreme je proslo, na ovim izborima oni ce doziveti potpuni debakl, ubedjen sam u to! SNS do pobede! Izadjimo svi nanizbore i zaokruzujmo broj 1!

SlobodanBG

04.03.2018 13:11

Bruka, Sramota!!

SlobodanBG

04.03.2018 13:12

Treba lepo da se ispita ovaj slucaj!