MARIĆ: Boško hteo da izazove skandal!

Autor: Tanjug

Vesti

01.03.2018

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Dveri Boško Obradović tvrdi da ga je televizija Happy pozvala, pa otkazala poziv, na duel sa liderom SNS i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a glavni urednik te televizije Milomir Marić kaže da je Obradović "sam sebe, ničim izazvan, pozvao na istorijski duel sa predsednikom Srbije".

RepublikaFoto: Tanjug
Milomir Marić

Obradović je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je poziv od nekog iz jutarnjeg programa Happy tv u njegovoj stranci primljen na fiksni telefon, a da je on sms porukom potvrdio Mariću dolazak za duel, a da mu je on odgovorio tek u 00:30 sati da mu nikakav poziv nisu slali.

Dodao je da je po dolasku na TV Hepi zatekao više desetina pripadnika Vučićevog obezbeđenja, i da nije mogao da uđe u studio.

Urednik televizije Hepi negira Obradovićeve tvrdnje.

Marić za beogradsku televiziju N1 kaže da je Obradović "sam sebe, ničim izazvan, pozvao na istorijski duel sa predsednikom Srbije".

On je rekao da je oko ponoći dobio sms poruku Boška Obradovića, koji mu je zahvalio na, "nepostojećem pozivu za emisiju", nakon čega ga je on odmah pozvao, ali je, pošto se lider Dveri nije javljao, uzvratio sms porukom.

U poruci je, kazao je, Obradoviću objasnio da poziva na duel nije bilo i da je "glupo da od sebe pravi budalu i da laže".

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Boško Obradović

- Obradović se jutros, ipak, pojavio ispred televizije Hepi, ali pošto nije bio na spisku pozvanih, nije mogao da uđe - kaže Marić.

Na Obradovićevu tvrdnju da je centrali Dveri poziv za gostovanje stigao na fiksni telefon, Marić kaže da niko osim njega ne zove goste u emisiju, a potez Obradovića komentariše kao pokušaj izazivanja skandala.

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić gostovao je u jutarnjem programu TV Hepi, gde je rekao da je Obradović bio ispred televizije želeći da izazove incident.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (63)

Loading
Dan

01.03.2018 14:13

Boško je od sebe samo napravio budalu.

Lazar

01.03.2018 14:16

Ne bi mu bio prvi put da pravi skandale vec ih je u skupstini pravio.

Darislav

01.03.2018 14:17

Boško je poznat po tome da izaziva skandale.

Strahija

01.03.2018 14:19

Hteo je da ispadne važan ali nasuprot ispao je glup !