MINISTRI PRIJAVILI ŠTA SU DOBILI NA POKLON: Zorani dar sa Madagaskara, Rasimu urme, a Šarčeviću cvet

Autor: I. Ž.

Vesti

28.02.2018

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje ministara prijavilo je Agenciji za borbu protiv korupcije poklone koje su dobili u 2017 iako je rok za to istekao juče.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Prijavili poklone: Rasim Ljajić i Zorana Mihajlović

Ako je suditi po podacima javno dostupnim na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, poklone koje su dobili kao javni funkcioneri prijavili su samo ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i ministar prosvete Mladen Šarčević.

Mihajlovićeva je, sudeći prema prijavi, prošle godine dobila samo jedan poklon, i to suvenir od delegacije Madagaskara čija se vrednost procenjuje, dok je Ljajić dobio kutiju sa urmama vrednu 1.400 dinara od ambasadora Iraka i knjigu "Stari zanati Srbije", vrednu 450 dinara, od Udruženja umetničkih i starih zanata.

Ministar Šarčević dobio je srebrni cvet od ambasade Irana i plaketu od Ministarstva odbrane, a vrednost oba poklona još uvek se procenjuje.

Ne znači pak da ostali funkcioneri nisu prijavili svoje poklone, već da samo to još uvek nije stavljeno na sajt agencije.

Takođe, agencija tek treba da objavi katalog poklona koje su funkcioneri primili u 2017.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading