ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR U SURDULIČKOJ BOLNICI: Leglo STRŠLJENOVA nastanilo se na plafonu - heroj Vladica ovako spasao pacijente (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.09.2023

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladica je pokazao hrabrost u rešavanju ovog problema, uzimajući u obzir sigurnost svih uključenih.

ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR U SURDULIČKOJ BOLNICI: Leglo STRŠLJENOVA nastanilo se na plafonu - heroj Vladica ovako spasao pacijente (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen/udruzenje_poskok

Vladicu Stanković Srbija je zapamtila kao veoma hrabrog čoveka koji se ističe svojim nesebičnim angažmanom u uklanjanju opasnih životinjskih situacija, uključujući zmije i stršljene.

Njegova hrabrost i veština su očigledno od velike koristi za zajednicu i ljude koji se suočavaju sa opasnostima ovih životinja.

U ovom konkretnom slučaju, intervencija u bolnici u Surdulici je bila neophodna kako bi se pacijenti zaštitili od stršljena koji su se naselili u prostoru. Takve situacije mogu predstavljati ozbiljnu pretnju za ljude, posebno ako su pacijenti već bolesni ili ranjivi.

Vladica Stanković je pokazao hrabrost i veštinu u rešavanju ovog problema, uzimajući u obzir sigurnost svih uključenih.

Korišćenje čekića i penjanje na ivicu krova su rizične aktivnosti, ali očigledno je da je obavio posao kako bi se osigurala bezbednost pacijenata.

Vladica Stanković je inače iz Vladičinog Hana, najpoznatiji srpski zmijolovac koji se sa gmizavcima hvata u koštac bez imalo straha i ovaj put je imao neobičnu intervenciju. Gospodar zmija s juga nedavno je intervenisao bez ikakve opreme i golim rukama izvukao smuka sa skrivenog mesta!

Vladica je po zanimanju vatrogasac, ali kako u šali kaže, u slobodno vreme "hvata" zmije. Nema odakle nije vadio zmije, iz bunara, kreveta, zamrzivača, motora, toaleta, skutera, kod zubara, iz krova, podruma, čak i iz kućnog praga. Sada je to bilo iz bojlera u kupatilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading