BASTAĆ POSLE NAPADA U ULAZU ZGRADE GDE ŽIVI: Neću da odustanem ostajem u izbornoj trci

Autor: G. M

Vesti

25.02.2018

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nosilac liste "Šta radite bre" Marko Bastać neće se povući iz izborne trke uprkos napadu koji se dogodio u noći između petka i subote u ulazu zgrade u kojoj stanuje.

RepublikaFoto: youtube.com/Čuvamo Stari grad
Marko Bastać

- Ne sećam se ničega, sat i po vremena posle napada ništa nisam video. Otišao sam kod lekara i na pregledu su konstatovane povrede. Slučaj je prijavljen policiji jer je sve ovo otišlo predaleko - rekao je Bastać odmah po incidentu, sumnjajući da je napad izveden u režiji divljih taksista sa kojima se u nekoliko navrata žestoko obračunao.

Bastać: Ne sećam se ničega, sat i po vremena posle napada ništa nisam video

Predsednika opštine Stari grad je napadač udario u glavu, prosuo mu tečnost po licu, zbog čega je hteo da odustane od kandidature. Nakon konsultacija s kandidatima za odbornike, Bastać je odlučio da nastavi izbornu trku.

- Ostajemo čvrsto opredeljeni da se borimo za Beograd koji pripada građanima, a ne korumpiranoj političkoj eliti i njihovim podanicima - poručio je Bastać na predizbornoj konvenciji u velikoj sali SC "Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu.

On je ukazao na to da su poslednjih nekoliko nedelja dobijali pretnje na društvenim mrežama od divljih taksista, da im je nedavno ruiniran štand, od, kako je ocenio, "kvaziopozicionih organizacija". Bastać je dodao da ga je pre nekoliko dana ispred Skupštine grada odgurnuo nepoznat čovek, koji se predstavio kao obezbeđenje.

Prvi na listi "Šta radite bre" najavio je da će od danas pa do kraja kampanje kod Delijske česme u Knez Mihailovoj sprovoditi akciju "Praznik demokratije", u okviru koje građani mogu 24 sata dnevno da razgovaraju s kandidatima za odbornike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (51)

Loading
GajbexG

25.02.2018 22:07

Pa ko ga uopste tera da odustane ne znam.

sasa

26.02.2018 06:12

@GajbexG - Njegovo pravo,njegov izbor

KALVARIJA

26.02.2018 06:49

@GajbexG - Uvek sam bio i bicu protiv svake vrste nasilja, ali ne mogu da verujem da ove stalno neko kao maltretira i to u ulazima u zgrade.

Dejan

25.02.2018 22:09

Bastać se opasno zaneo u ovoj trci za gradonačelnika. Ne mogu da verujem ko može da poveruje u ove budalaštine.