NIŠLIJU (45) UJELA ZMIJA OTROVNICA ZA SREDNJI PRST! Hitno prevezen u bolnicu!

Autor:

Vesti

13.08.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na prijemu je bio svestan i komunikativan, dobio je terapiju predviđenu za takve slučajeve, sada je u stabilnom stanju, nema otoka niti temperaturu, naveli su iz niške bolnice.

NIŠLIJU (45) UJELA ZMIJA OTROVNICA ZA SREDNJI PRST! Hitno prevezen u bolnicu!

Foto: instagram/printscreen/uzice.online

Četrdesetpetogodišnji Nišlija zbrinut je na Infektivnoj klinici Univerzitetskog kliničkog centra zbog ujeda zmije otrovnice.

Kako je potvrđeno u niškoj Hitnoj pomoći, oni su pacijenta preuzeli juče popodne u selu Sićevo i prebacili ga do niške bolnice.

- Nemamo informaciju da li se radi o meštaninu ili izletniku, mi smo se odazvali na poziv povodom ujeda zmije i pacijenta transportovali do Infektivne klinike - rečeno je u toj zdravstvenoj ustanovi.

Iz niškog UKC saopšteno je da je četrdesetpetogodišnji muškarac ujeden za srednji prst leve šake.

- Na prijemu je bio svestan i komunikativan, dobio je terapiju predviđenu za takve slučajeve, sada je u stabilnom stanju, nema otoka niti temperaturu - naveli su iz niške bolnice.

Na području Sićeva svake godine se dogodi po nekoliko napada otrovnica jer je ovo područje zbog odgovarajuće nadmorske visine, stanište poskoka.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading