ANTIĆ I PALMA U ŽELEZNIKU: Dovešćemo investitore i fabrike - da opet dobro živite od svog rada!

Autor:

Vesti

23.02.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste Ivica Dačić SPS – JS Dragan Marković Palma, i predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, obratili su se građanima Železnika.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Antić sa građanima Železnika

- Naš zadatak je da zaposlimo ljude, da industrijalizujemo Železnik i da omogućimo ljudima da opet dobro žive od svog rada. Zato ću ja kao gradonačelnik stalno da radim na tome i da dovodim investitore, da otvaramo fabrike i nova radna mesta za sve Beograđane - rekao je Aleksandar Antić. 

RepublikaFoto: Promo foto

- Prioritet nam je i socijalna briga o ugroženim kategorijama stanovništva, o ranjivim grupama, naša briga je i pravedna raspodela pomoći i popusta onima kojima je ta vrsta podrške zaista neophodna i tu moramo biti selektivni, upravo da bi ostvarili cilj. Ne treba popust za roditelje koji svoju decu dovoze u vrtić i školu preskupim automobilima, ali zato treba onima koji su nezaposleni i koji trpe stanje socijalne potrebe. Za njih će vrtići biti besplatni, kao i bar jedan obrok za decu u školi. To je naša obaveza i mi ćemo je ispuniti - istakao je Antić.

RepublikaFoto: Promo foto

- Naša koalicija štedi novac građana i ideja nam je da predložimo smanjenje troškova za funkcionere i odbornike a da sva ta sredstva usmerimo za potrebe građana -  rekao je Dragan Marković Palma i dodao da koalicija SPS – JS treba daleko veću podršku građana na ovim izborima jer "da bi mogli da ostvarimo što smo obećali nama treba ne 11 posto, nama treba 20  posto glasova da bi Beograđani dobili sve što im nedostaje, ne samo ovde u Železniku, već u svim delovima Beograda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading