Đilas bi da bude gradonačelnik, a KRŠI GRADSKE PROPISE!

Autor: informer.rs

Vesti

22.02.2018

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Vukša, aktivista inicijative Ne da(vi)mo Beograd, optužio je danas na Tviteru Dragana Đilasa da krši gradsku odluku o reklamiranju i komunalnom redu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

Vukši je, kao i velikoj većini Beograđana, zasmetalo to što Đilasovi aktivisti predizborni materijal lepe svuda gde im padne na pamet, pa čak i na semafore, gradsku rasvetu, ali i na zgrade muzeja.

- Kandiduješ se za gradonačelnika, a i pre izbora kršiš gradsku Odluku o reklamiranju i Komunalnom redu - napisao je Vukša.

Podsetimo, aktivisti opozicionog kandidata za gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa uništili su semafore, javnu rasvetu, trafoe, zgradu muzeja, lepeći predizborne nalepnice po centru prestonice, čime su naneli materijalnu štetu koja se procenjuje na više stotina hiljada dinara.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (79)

Loading
Hana

22.02.2018 18:59

Nece imati priliku da bude gradonacelnik.

maja

22.02.2018 19:00

Narod ne sme nikad vise da dozvoli da se on popne u politici na neko mesto,samo ce da unisti sve sto je i sada malo uzdignuto!

joka

22.02.2018 19:10

Na svakom Đilasovom projektu je piokušao da se ogradi i da se obogati preko noći.

uzun

22.02.2018 19:12

Kakav si u kampanji takav ćeš biti i na vlasti. Nered koji a sobom ostavljaju pristalice Đilasa je za svaku osudu. Neko ko voli svoj grad ne ponaša se tako primitivno.