(FOTO) Mali farbao klupe!

Autor: Tanjug

Vesti

21.02.2018

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Siniša Mali priključio se danas akciji čišćenja i uređenja platoa na Labudovom brdu i istakao da je važno da brinemo o tome da svaki komšiluk i ćošak u gradu bude očišćen i uređen.

RepublikaFoto: BEOINFO
Siniša Mali farbao klupu

Kako je rekao, čišćenje platoa usledilo je na inicijativu građana dog dela Rakovice

- To je ono što su građani želeli da uradimo, da sredimo plato, ofarbamo klupe i pokažemo kako zajedno možemo da menjamo stvari, pogotovo ako krenemo od komšiluka i ako svako od nas uradi ono što je do njega, da ne baca otpatke i čuva grad, klupe, ljuljaške, kako bi Beograd bio bolje i lepše mesto za život - rekao je Mali.

On je istakao da je Gradska čistoća u poslednje četiri godine nabavila 96 novih, modernih vozila, kako bi bili efikasniji, a grad čistiji, a Zelenilo uredilo skoro 200 zelenih površina za četiri godine. 

To, kaže, nije dovoljno, ali će se sa tim nastaviti i ubuduće.

- Hoćemo sa građanima da menjamo grad, da brinemo da je svaki komšiluk, ćošak očišćen, okrečen, svaka fadasa i ulaz uređeni - poručio je Mali.

Dodao je da je ponosan na velike projekte čišćenja grada, među kojima je predstojeće saniranje deponije u Vinči, koja je najveća crna tačka u Evropi. 

Takođe, dodao je da je ponovo napravljena velika deponija pored Brankovog mosta, koja je bila očišćena 2015. godine i poručio da će ona biti ponovo očišćena, ali i ograđena kako se ne bi ponovo pojavila.

- Krenete od malih stvari, poput ovog platoa, do velikih projekata i pokazujete kako se Beograd kreće u pravom smeru, da se stvari menjaju i da time obezbeđujemo bolju budućnost za nasdu decu - zaključio je Mali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Stuka

21.02.2018 15:34

Lepo je videti ovako nesto.

Napredni decak

21.02.2018 16:00

Sinisa Mali je pokazao da je zasluzeno na mestu prvog coveka Beograda, nadam se da ce mu biti pruzena prilika da u jos jednom mandatu vodi glavni grad!

SrBin

21.02.2018 16:37

Svaka cast za Sinisu i celu gradsku upravu!!

DIDI

21.02.2018 16:38

Sinisa Mali je odlican gradonacelnik,trudi se oko svega.