RADULOVIĆ IZAZIVA ŠAPIĆA: Bežanje sa TV duela mu nije bilo dovoljno!

Autor: informer.rs

Vesti

20.02.2018

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri Dveri i DJB, Boško Obradović i Saša Radulović, ponovo su sazvali konferenciju za štampu, čija je tema bila nova inicijativa za promene u parlamentu, koje nikakve veze nemaju sa gradskim izborima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
Izazvao Šapića na još jedan duel!

Međutim, ni Obradović ni Radulović nisu bili raspoloženi da pričaju o programu i izbornim obećanjima, a kada je novinar postavio pitanje o kome bruji javnost još od sinoć, zašto se Saša Radulović nije pojavio na zakazanom duelu na Balkan info kanalu, dobili smo odgovor:

- Što se tiče TV duela, on je trebalo da bude uživo i mi još uvek tražimo taj termin uživo. Nažalost u ponedeljak dok se razgovaralo o snimanju uživo, odbijeno je to snimanje, negde oko 17 h je bilo jasno da toga neće biti i onda smo rekli Balkan info da mora uživo. 

Zašto mora uživo? Kad se snima uživo ne možete da se prenemažete, ne možete da pravite incidente, ne možete da pravite scene. Sve se lepo vidi ne možete u pola ili u početku emisije da napuštate, da glumatate. 

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Morao je da bude uživo, svi su znali da to tako mora i praktično u 17 h odbili su da to rade uživo iako smo im i opremu ponudili i govorili o svemu tome, a zašto su nakon toga u 22h napravili performans,to zaista nije pitanje za mene- rekao je Radulović i dodao:

- Ja mislim da je ovo samo pokušaj Aleksandra Šapića da pronađe izgovor da izbegne TV duel uživo i on je još uvek moguć. Moguć je čak i na Balkan info za četvrtak, mi opremu imamo, sve je tu. 

Iz tvita Šapića vidite kako je glavna svrha tvita da kaže da više neće razgovarati o intervjuu, čitava predstava je napravljana da bi mogao to da izbegne. Da ponovim još jednom u 17 h je bilo jasno da neće biti zato što je odbijeno snimanje uživo, a zašto su se posle oni ipak pojavili u 22h i napravili performans to zaista nije pitanje za nas. 

Mi tražimo televiziju koja bi otvorila vrata i omogućila da se ovaj TV duel desi uživo i da sva ova pitanja koja su postavljena možemo tamo i uživo da raspravimo, rekao je Radulović.

Kontaktirali smo Aleksandra Šapića povodom ovih optužbi Radulovića, ali je on odbio da da odgovori na naša pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading