Karići podržavaju listu SNS

Autor:

Vesti

20.02.2018

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika Pokreta SNAGA SRBIJE – BK Dragomir J. Karić i predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Pokreta Persa Minjović posetili su danas povodom lokalnih izbora opštinu Aranđelovac.

RepublikaFoto: Promo foto
Srpska napredna stranka u Aranđelovcu

Cilj posete je da se sa članovima PSS-BK i koalicionim partnerima usaglase aktivnosti pred lokalne izbore u toj opštini u kojoj je na vlasti Srpska napredna stranka /SNS/.

Predstavnici i funkcioneri Pokreta SNAGA SRBIJE – BK /PSS-BK/ sastali su se tokom dana sa čelnicima opštine Aranđelovac i sa članovima SNS-a sa kojima će PSS-BK nastupiti na pomenutim izborima 4. marta ove godine u koaliciji.

Sastanku predstavnika PSS-BK sa članovima SNS-a osim Karića i Minjovićeve prisustvovao je i Ranko Janjić predsednik Gradskog odbora Kragujevac, predsednik Opštinskog odbora Nemanja Perišić  i predsednik Nadzornog odbora Miloš Vučinić. Ispred SNS-a prisutan je bio narodni poslanik Milosav Milojević koji je i predsednik OO SNS Aranđelovac. Sastanku je prisustvovala i Marija Preković savetnik predsednika opštine Aranđelovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (73)

Loading
ana

20.02.2018 08:27

Karic uvek sa najboljima!

sasa

20.02.2018 09:33

@ana - I treba da podrze pobednicki tim

Rade

20.02.2018 08:31

Pa naravno mora da ide niz vetar,niz vodu a ne kontra

Ema

20.02.2018 08:32

Uz jake ljude uz dobar kadar svako če da podrži