ŠAPIĆA ISPALIO RADULOVIĆ ZA TV DUEL: Sa sektom sam završio!

Autor: Republika

Vesti

19.02.2018

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon krivične prijave koju je Saša Radulović podneo protiv Aleksandra Šapića, njih dvojica je trebalo da rat nastave u TV duelu.

RepublikaFoto: Public

Snimanje na televiziji Balkanunfo bilo je zakazano za danas, ali se pojavio samo Šapić, a emitovanje je trebalo da bude u četvrtak, 22. februara.

 

 

- Ja sam budala, ne Radulović i DJB. Dve i po godine me pljuju i vređaju, a sad pred izbore su uspeli i da me izvozaju kao poslednje magare i na kraju, odustanu. Ponavljam, ja sam budala. Sa sektom sam od danas završio, sve ostalo ćemo na sudu. Beograđani, srećni vam izbori - ogorčeno je napisao Šapić na Tviteru.

Televizija se izvinila za to što obećanog duela neće biti, istakavši da je to zbog Radulovićevog pokreta kojima je smetalo to što emisija neće ići uživo.

 

 

- Pet sati pred zakazano snimanje potegla se priča o emitovanju uživo, da bi se na kraju pominjalo otkazivanje snimanje do strane DJB. U zakazano vreme pojavio se samo gospodin Šapić, tako da konstatujemo da je snimanje otkazano i da od njega, na našu veliku žalost, neće biti ništa - naveli su oni u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading