ZAKAZAN OKRŠAJ U OPOZICIJI: Šapić i Radulović u TV duelu!

Autor: Republika

Vesti

19.02.2018

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da u opoziciji baš ne cvetaju ruže, pa nakon današnje krivične prijave koju je Saša Radulović podneo protiv Aleksandra Šapića, njih dvojica rat nastavljaju u TV duelu.

RepublikaFoto: Public
Duel Šapića i Radulovića

Oni će na televiziji Balkanunfo u četvrtak, 22. februara, imati TV duel. 

Sve je počelo raspravom na Tviteru  oko potencijalne televizijske debate, nakon što je proslavljeni vaterpolista okačio fotografiju iz bazena na kojem se vidi njegov duel protiv hrvatskog vaterpoliste Igora Hinića.

Šapić je tu u šali naveo da je to njegov “skromni doprinos širenju dobrih međukomšijskih odnosa“.

Nakon toga usledio je komentar jednog tviteraša da je jedina stvar koju bi radije gledao od finala Svetskog prvenstva protiv Mađarske Šapićev televizijski duel protiv Branke Stamenković iz Dosta je bilo. 

- Sa njom ne smem, opasna je i prepametna. Smem samo sa Radulovićem. Pozdrav“, odgovorio je Šapić, na šta je korisnik Tvitera odgovorio da razume i da bi možda Stamenkovićeva mogla Šapiću da “sredi razgovor“ sa Sašom Radulovićem. 


- Ne treba ona meni da sređuje ništa. U momentu kada sam ja pozvao Sinišu Malog da mi u duelu kaže sve na moj račun šta ima, Radulović se sam javio i prozvao me da sa njim ne smem. Ja sam rekao da ću doći u njegovu DjB televiziju što emizuju na netu samo da jave kad. Nisu naveli - odgovorio je Šapić.

Nakon javne rasprave na Tviteru, pripadnici opozicije odlučili su da duel okončaju na televiziji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading