CRNA KESA PREKO GLAVE, GO DO POJASA: Albanci objavili sraman snimak ispitivanja Srbina

Autor:

Vesti

24.06.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković kaže da su Albanci na društvenim mrežama objavili sraman snimak Nenada Orlovića kako sedi u prostoriji gde ga ispituju, go do pojasa, a na glavu mu je stavljena crna kesa.

CRNA KESA PREKO GLAVE, GO DO POJASA: Albanci objavili sraman snimak ispitivanja Srbina

Foto: Facebook

- To onda šeruju između sebe, sa raznom muzikom, i hvale se kako muče Srbina, kao što maltretiraju i sve Srbe koji su već uhapšeni.

Podsetimo, tzv. kosovski specijalci uhapsili juče su oko 10 sati Nenada Orlovića iz Kosovske Mitrovice. Orlović je uhapšen na svom radnom mestu u perionici automobila, u blizini autobuske stanice. 

On je, inače, radnik gradske čistoće, a u perionici radi privatno. Na snimku sigurnosne kamere vidi se kako specijalci sa četiri džipa opkoljavaju Nenada koji je u tom trenutku bio bez majice. U Nenada su pripadnici ROSU uperili duge cevi, a onda su ga brutalno oborili na zemlju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (113)

Loading
Mara

24.06.2023 10:49

Hapšenje stanovništva na KIM samo zbog toga što su Srbi je nedopustivo. EU mora reagovati!

Lena

24.06.2023 10:50

Teror, maltretiranje, izivljavanje koje svakodnevno trpe Srbi je za svaku osudu i hitno se mora reagovati i naci resenje da se ova teska situacija resi mirnim putem.

Stefan

24.06.2023 10:53

Teror šiptarskih terorista.

Branka

24.06.2023 10:56

Osim neljudskih fizičkih iživljavanja i mučenja Srba, Albanci vrše i strahoviti psihički pritisak snimajući sve svoje bolesne agresivnosti nad uhapšenicima i dele po društvenim mrežama. Nevino uhapšenog Nenada Orlovića su snimili golog do pojasa sa crnom kesom na glavi i šerovali sa veselom muzikom i smejanjem.