Sopot-Ðurinci-Ropočevo: NOVA AUTOBUSKA LINIJA 4444

Autor: Tanjug

Vesti

12.02.2018

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat za gradskog odbornika sa izborne liste "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" Goran Vesić, obišao je naselje Ðurinci u beogradskoj opštini Sopot, gde od jutros saobraća nova autobuska linija 4444 trasom Sopot-Ðurinci-Ropočevo.

RepublikaFoto: Tanjug
Vesić o radovima na putu

Osim toga, u Ðurincima su u toku radovi na putu koji spaja to naselje sa salima Mali Požarevac i Popović. Vesić je u Ðurincima posetio i romsko naselje u tom selu gde su ga meštani dočekali srdačno i zahvalili na svemu što je za njih učinjeno. U razgovoru sa meštanima, Vesić je rekao da je u poslednje četiri godine prigradska naselja uloženo 350 miliona evra.

- Nema mesta na teritoriji Beograda gde nešto nismo uradili. Znam da ima još problema i nastojaćemo da ih rešimo, ali svuda smo nešto uradili i pokazali da pođednako brinemo kako o onima koji žive u centru grada, tako o i ljudima iz prigradskih naselja - rekao je Vesić.

S tim u vezi, on je istakao da svi moraju da imaju vodu, kanalizaciju, put i javni prevoz kako bi se i oni koji žive u Ðurincima osećali da su građani Beograda, kao i oni koji žive na Terazijama.

- Za to treba mnogo para. Neću da vas lažem i kažem da će sve biti gotovo za tri meseca, jer ne može, ali ako budemo zajedno radili, završićemo veći deo stvari za pet, 10 godina i od Beograda napraviti bolje mesto za život - rekao je Vesić.

On je građanima poručio da kada vide predsednika Srbije Aleksandra Vucicća da se sastaje sa svetskim državnicima, da je to poruka stranim investitorima da ulažu u Srbiju. Kako je istakao, to je važno jer investitori plaćaju naknadu za građevinsko zemljište, a od tih para se rade kanalizacija, vodovod, put, škole, obdaništa...

Važno je da se nastavi jedinstvena politika predsednika Vučića, Vlade Srbije, Grada Beograda i opštine, istakao je Vesić i poručio građanima da na predstojećim beogradskim izborima glasaju za izbornu listu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" jer je to garancija da će se nastaviti sa realizacijom projekata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading