VULIN HRVATIMA: Obuzdajte mrzitelje i siledžije!

Autor: Tanjug

Vesti

11.02.2018

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je večeras da se hrvatska vlast trudi da nađe opravdanje i traži razumevanje za mržnju i najavljeno nasilje prema Aleksandru Vučiću i prema Srbima uopšte.

RepublikaFoto: Tanjug/G. STANKOVIĆ
Samo oštro: Aleksandar Vulin

- Umesto da obuzda mrzitelje, siledžije i ekstremiste na zagrebačkim ulicama, hrvatska vlast se trudi da nađe opravdanje i traži razumevanje za mržnju i najavljeno nasilje prema Aleksandru Vučiću i prema Srbima uopšte - rekao je Vulin, reagujući na izjavu hrvatskog ministra pravde Dražena Bošnjaković da se nada da će srpska strana prihvatiti proteste u Zagrebu, zbog dolaska predsednika Srbije, sa razumevanjem i bez emocija.

- Kada bi hrvatska vlast pokazala bar malo hrabrosti, bar malo lične i državničke mudrosti, kakvu pokazuje Aleksandar Vučić, imao bih optimizma da će se naši odnosi razvijati na bolje. Na žalost, za sada, hrvatska vlast samo pokazuje da je veoma hrabra kada je potrebno pravdati nasilje i tražiti opravdanje za mržnju. Sve ostalo je više nego što mogu da ponude - naveo je Vulin u izjavi za javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Bunar

11.02.2018 19:29

U Hrvatima je toliko mržnje prema svima. Ako je to Evpropa u koju treba da uđemo treba da se dobro razmislimo.

Bunar

11.02.2018 19:31

Da li se Srbin oseća slobodnije u Zagrebu ili Hrvat u Beogradu? U Beogradu niko neće Hrvata dirati, a u Hrvatskoj se može svašta desiti Srbinu.

TORES

11.02.2018 19:59

Ocigledno je da nas Hrvati mrze i da ne zele dobre odnose sa nama.

Vlada

11.02.2018 20:26

Neko bi iz EU treba vec jednom da opomene Hrvatsku.