ANTIĆ: Bićemo najprijatnije iznenađenje na izborima!

Autor: Tanjug

Vesti

09.02.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat koalicije SPS - Jedinstvena Srbija za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić poručio je, na predizbornom skupu na Novom Beogradu, da će ta koalicija biti najprijatnije iznenađenje na beogradskim izborima.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Antić

Antić je rekao da je ključni element za njihov pozitivan rezultat velika podrška Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme, koji, kako je kazao, imaju veliki autoritet i u Beogradu i u celoj Srbiji.

- Pre svega ćemo u Beogradu ojačati socijalni program, odnosno daćemo veću podršku svim ranjivim kategorijama. Zatim, zalažemo se za veću podršku politici rađanja, porodici, trudnicama, porodiljama, kao i našim starijm sugrađanima koji su gradili i izgradili Beograd. Mi smo izgradili Novi Beograd i ponosni smo na to - rekao je sinoć Antić.

Antić je istakao da Novi Beograd, kao najveća opština u Srbiji, treba da bude lokomotiva razvoja prestonice. 

- Pred Beograđane izlazimo sa planom i programom i rezultatima. Želim da budem gradonačelnik Beograda, ali više od svega hoću da pobedimo na Novom Beogradu, koji je dugo bio bastion Socijalističke partije i biće opet - kazao je Antić.

Na skupu se obratio i predsednik JS Dragan Marković Palma koji je rekao da će koalicija "SPS - Jedinstvena Srbija" na beogradskim izborima imati dvocifren rezultat.

RepublikaFoto: Republika
Dragan Marković Palma

Marković je kazao da je to poruka i za šefa ove koalicije Ivicu Dačića, koji se, kako je naveo, u ovom trenutku u Njujorku i Vašingtonu bori za Srbiju. 

- Beograd ima dva miliona stanovnika i mi svi zajedno treba da se borimo da Beograd ne bude opozicija Srbiji i da i dalje vladajuća koalicija vrši vlast u Beogradu i svim opštinama u interesu građana - rekao je Marković. 

Marković je naveo da je ovo koalicija koja "nikada nije izdala Beograd, Srbiju i srpski narod i nikada ih neće izdati".

- Moramo sve učiniti da srpska pamet ostane u Srbiji. Jedna od mera je da ne mogu svima biti iste plate u državnim i javnim službama. Ko ima rezultat, veća plata. Za nas je ključna stvar sposobnost, a ne poodbnost - zaključio je Marković.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Biserka

09.02.2018 09:37

Jedva cekam rezultate izbora da vidim da li ce sa istim zarom Antic da kaze rezultate

Nenad

09.02.2018 09:46

Oni su vec postali iznenadjenje jer su se vratili iz ponora ali sami ne mogu da oformire vlast vec ce priskociti naprednjacima.

Gorica

09.02.2018 09:49

Najveći doprinos Srbiji može dati samo profesionalni tim SNS-a.

Lun

09.02.2018 09:50

Samo je SNS odgovorno radila i zato ubedljivo pobedjuje