KAMPANJA ZA BG: Ljajić posetio FK Zuce i penzionere u Rakovici

Autor: Tanjug

Vesti

08.02.2018

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić posetio je Fudbalski klub "Zuce" u istoimenom selu u opštini Voždovac kome je ta stranka, u sklopu akcije pomoći amaterskim sportskim klubovima, donirala lopte i dresove. Ljajić je obišao i klub penzionera "Dušan Resavac" u Rakovici.

RepublikaFoto: Tanjug
Rasim Ljajić

Ljajić je obišao stadion i prostorije kluba i uverio se da ovaj omladinski fudbalski klub, koji zauzima prvo mesto u Drugoj beogradskoj ligi radi u veoma teškim uslovima i obećao da će iznaći mogućnosti da se do proleća stavi novi krov i renoviraju prostorije da bi mladi fudbaleri imali pristojne uslove za treniranje. 

- Mi ćemo i dalje nastaviti da pomažemo amaterske klubove, da bi smo motivisali decu da se bave sportom. To je jedan od najboljih načina da ih sklonimo sa ulice i okrenemo zdravim navikama i usmerimo u dobrom pravcu - rekao je Ljajić.

SDP Srbije je klubu penzionera "Dušan Resavac" darivao knjige za biblioteku kao i nekoliko paketa društvenih igara budući da su šah, domine, pikado, karte i "Ne ljuti se čoveče" jedan od vidova njihove zabave, a Ljajić je sa penzioneraima odigrao i "Ne ljuti se čoveče". 


Taj klub od 300 članova organizuju različite vidove druženja i zabave kroz literalnu, dramsku, pevačku i druge sekcije, a klubu se svakodnevno pridružuju novi članovi. 

Ljajić je još jednom istakao da će briga za stare biti u vrhu prioriteta i da će nastaviti da se zalaže da se na sistemski način rešavaju pitanja ekonomske i socijalne sigurnosti ljudi treće životne dobi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading