PAJTIĆ IZGOREO: Nemam izbora, moram da TUŽIM ŠUTANOVCA!

Autor: Republika

Vesti

08.02.2018

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić napisao je na svom Fejsbuk profilu detaljno saopštenje o tome zašto će tužiti aktuelnog lidera demokrata Dragana Šutanovca.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Bojan Pajtić

- Nisam mogao ni da sanjam da će me za "finansijske malverzacije" optuživati neko iz sopstvene stranke. Klevetanje nikada nije bilo demokratski manir. Prećutao sam laži koje neki ljudi mesecima prenose po stranci. Prešao, bez tužbe ili bilo kakve pravne akcije i preko Šutanovčeve skandalozne izjave od pre nekoliko dana. Nemam na računu 300.000 evra, nemam pašnjak vredan milion evra na Vračaru, nemam kolekciju basnoslovno skupih satova. I ne trebaju mi. Iz politike sam izašao mirne savesti i čistog obraza, vrativši se karijeri univerzitetskog profesora  - napisao je Pajtić.

On kaže da nikog ne napada, ali da ne može da prećuti klevete kroz koje trenutno prolazi.

- Dok sam bio predsednik stranke, nikada nisam izgovorio lošu reč na račun prethodnika ili bilo koga iz DS. Koliko sam blaćen zbog toga što sam branio Demokratsku stranku i koliko sam energije uložio da je očuvam, zna svako ko nije maliciozan. Nikog iz opozicije ne napadam. Posebno pred izbore. Ali, preko ponovljenih javnih kleveta ne mogu preći i niko ne bi. Ko kaže da bi, kaže jer nije meta. Zbog svega navedenog, ne preostaje mi ništa drugo nego da protiv Dragana Šutanovca i svih njegovih saradnika koji su učestvovali u klevetanju, podnesem tužbe - zaključuje bivši lider DS.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dragan Šutanovac

Pajtić kaže da ga optužuju da je "jedan od krivaca za finansijsku devastaciju stranke", "bezočni pljačkaš", jedan od onih koji su gurnuli DS u dužničko ropstvo, neko ko je zaključio štetni ugovor...

On ima odgovor na sve ove optužbe koje detaljno možete da pročitate na njegovoj Fejsbuk stranici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (91)

Loading
jana

08.02.2018 09:49

POlako pristizu i tuzbe.

bane

08.02.2018 09:49

Kod žutih svaki dan rasulo.

Luka

08.02.2018 09:53

Ja sam uveren da oni jedni o drugima govore istinu. Nemam razloga da im ne verujem, ali su nam uzeli mogucnost da to sire komentarisemo, jer je suvisno, nemate sta da dodate

boris

08.02.2018 09:54

Samo neka se oni prepucavaju.