KO POBEĐUJE NA IZBORIMA? Mali, Vesić i Vujovićeva favoriti!

Autor: Tanjug

Vesti

08.02.2018

08:28

Aktuelni gradonačelnik Beograda Siniša Mali, gradski menadžer Goran Vesić i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović najveći su favoriti za novog gradonačelnika Beograda, pokazuju liste kladionica "Meridijan" i "Mocart".

Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Siniša Mali

Kako prenosi "Blic", od onih koji nisu na listi SNS, najbolje se kotiraju aktuelni predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, za njim sledi ministar energetke i istaknuti član SPS-a Aleksandar Antić, kao i nosilac liste koalicije PSG-NS-Pokret za preokret-Levica Srbije Dragan Ðilas.

Prema kvotama, koje je izbacila kladionica "Meridijan", svako ko se kladi na Sinišu Malog kao novog-starog gradonačelnika može dobiti duplo više novca od uloženog što znači na uloženih 1.000 dinara dobitak su "dve crvene".

S druge strane, kladioničarskim rečnikom, pobeda Malog više se plaća u kladionici "Mocart" sa kvotom 3,5 prema poslednjoj listi. 

Vesić drugi favorit

Drugi favorit za prvog čoveka prestonice, nakon izbora, u obe kladionice je aktuelni gradski menadžer Goran Vesić.

U "Meridijanu" je na trećem mestu predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, sa okruglom kvotom četiri, a u "Mocartu" je prvi favorit sa kvotom 2,5. 

Tanjug
Goran Vesić

Pored troje članova SNS, u grupi najozbiljnijih kandidata za gradonačelnika u obe kladionice su Šapić, zatim Antić i Ðilas kome, u "Meridijanu" daju iste šanse kao prvom na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Zoranu Radojičiću. 

Radojičić bolji od starog gradonačelnika

U "Mocartu" , međutim, Radojičić, koji je i direktor Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj, ima veće izglede od bivšeg gradonačelnika pošto je na četvrtom mestu sa kvotom četiri. 

Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac ne stoji baš dobro ni na jednoj listi, ali sa dvocifrenim koeficijentom donosi veliki dobitak u slučaju trijumfa. 

Od ostalih nestranačkih kandidata na kladioničarskim listama se može naći glumac i režiser Dragan Bjelogrlić sa kvotom 300, Branilsav Milićević, poznat kao Branko Kockica, sa koeficijentom 500, i Živorad Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, čija kvota varira od 700 do 100.

Macura bolja od Šešelja

Portparolki Hitne pomoći Nadi Macuri se daju veće šanse nego lideru radikala Vojislavu Šešelju.

Kladionica "Meridijan" objavila je i najnovije kvote za budućeg gradskog menadžera, a najveće šanse se daju Vesiću da ostane na tom mestu - kvota 1,65. 

ST/N. PANČIĆ
Nada Macura

Drugi favorit je Šapić s koeficijentom 2,2, a treći Mali čije bi postavljanje na tu funkciju donelo pet puta veći dobitak od uloga. 

Slede zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović i Irena Vujović sa kvotom osam.

Na listi je i generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda s koeficijentom 101.

 

Komentari (171)

Loading
ceca

08.02.2018 09:17

Mislim da bi ipak Mali trebao da nastavi tamo gde je zapoceo!

Radenko

08.02.2018 09:24

Jedino mogu da kažem da kladionice vrlo retko greše.

Leda

08.02.2018 09:29

U timu SNS-a su svi ljudi kvalitetni i jako je teško izdvojiti najvećeg favorita.

Dragoslav

08.02.2018 09:30

Pobedice onaj ko je najbolje resenje.