Stefan Krkobabić čestitao 8.mart: Žene su sposobne da svoje okruženje i sve nas zajedno menjaju na bolje

Autor:

Vesti

08.03.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Mislođinu je održano okupljanje aktivistkinja Ženske mreže PUPS-a.

Stefan Krkobabić čestitao 8.mart: Žene su sposobne da svoje okruženje i sve nas zajedno menjaju na bolje

Foto: PUPS - Solidarnost i pravda

Povodom Osmog marta - međunarodnog dana žena u Mislođinu je održano okupljanje aktivistkinja Ženske mreže PUPS-a. Skupu je prisustvovalo 500 žena iz svih 130 gradskih i opštinskih Odbora PUPS-a širom Srbije. Čestitajući im praznik, Stefan Кrkobabić, potpredsednik PUPS-a istakao je:

- Pet stotina žena, istinskih boraca za solidarnost i pravdu, naših baka, majki, supruga... su naša uzdanica, pokretačka snaga krajeva iz kojih dolaze, ali i ključni nosioci naše, PUPS-ove sadašnje i buduće izborne aktivnosti. One su sposobne da svoje okruženje i sve nas zajedno menjaju na bolje.

Osmomartovsko okupljanje Ženske mreže PUPS-a je i veliki praznik za Mislođin. Meštani su srdačno i prijateljski dočakali svoje gošće.

Domaćin skupa bila je koordinator Ženeske mreže PUPS-a i član izvršnog odbora Mirjana Jovanović, a pored brojnih učesnika i gostiju, ovom nesvakidašnjem skupu su prisustovali i potpredsednici PUPS-a Кrum Vasev i Dragan Marković - Markoni, potpredsednik Izvršnog odbora Dragan Stanojević i članovi Izvršnog odbora Snežana Petrović i Dragan Tešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading