MIHAJLOVIĆEVA: Obnova šabačkog puta kod Obrenovca biće završena u martu!

Autor: Tanjug

Vesti

05.02.2018

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obnova dela šabačkog puta od Skele do Ušća kod Obrenovca, u dužini od 4,2 kilometra, biće završena u martu, najavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Zorana Mihajlović

U putnu infrastrukturu na teritoriji opštine Obrenovac u poslednjih nekoliko godina uloženo je više od dva miliona evra, rekla je Mihajlović novinarima tokom obilaska radova, u okviru posete opštini Obrenovac.

- Ovde radimo put u dužini oko 4,5 km. Kada pominjem koliko smo uložili u putnu infrastukturu, mi to nismo radili onda kada su izbori ili kada je nešto nekome potrebno da se pokaže, već smo kontinuirano vodili računa o putevima, saobraćanaoj signalzaciji, na primer postavili smo signalizaciju ispred škole u ovom mestu - rekla je Mihajlović, koja je prvi ministar koji je došao u Skelu posle više od 30 godina.

Ona ističe da se sve radi u dogovoru sa opštinom Obrenovac, čije je rukovodstvo pohvalila ističući da su racionalni i da zna šta su prioriteti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Arditi

05.02.2018 15:34

Samo neka se gradi!

Arditi

05.02.2018 15:34

Srbija na svim poljima napreduje i razvija se!

Vexx

05.02.2018 16:40

Beograd je drugi grad,toliko gradilista, novih puteva i infrastrukture da sve izgleda fantasticno!

Northon

05.02.2018 17:31

Narod vidi da se konstantno nešto radi i znaće to da ceni na izborima.