PRAVO PROLEĆNO VREME, TEMPERATURA DO 20 STEPENI! U nenedelju šokantan obrt - stiže sneg!

Autor:

Vesti

18.02.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visoke temperature za ovo doba godine.

PRAVO PROLEĆNO VREME, TEMPERATURA DO 20 STEPENI! U nenedelju šokantan obrt - stiže sneg!

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Prema prognozi Republičkog meteorološkog zavoda, danas se u Srbiji očekuje slaba kratkotrajna kiša na severoistoku Srbije. Vetar slab i umeren, u Vojvodini, istočnoj Srbiji i planinskim predelima povremeno i jak zapadni.

Najniža temperatura od -2 stepena na jugu i jugoistoku Srbije do 8 stepeni u Beogradu, a najviša od 14 stepeni na jugu do 20 stepeni na zapadu Srbije.

U Beogradu danas ujutro umereno oblačno, tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, zapadni. Najniža temperatura od 5 do 8 stepeni, a najviša oko 18 stepeni.

Međutim, meteorolog Ivan Ristić najavio je i - sneg:

- U nedelju malo do umereno oblačno i relativno toplo. U večernjim časovima sa severa nam stiže jače naoblačenje sa kišom i na visokim planinama sa snegom, pojačanim severozapadnim vetrom i manjim padom temperature. Minimalne temperature 3-6°C, maksimalne dnevne od 14°C do 18°C.-

Meteorolog kaže i da će u ponedeljak biti pretežno oblačno malo svežije povremeno sa kišom na visokim planinama susnežicom i snegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading