BUJOŠEVIĆ TERA ŽIKU ŠARENICU SAMO ZATO ŠTO JE PODRŽAO VUČIĆA!

Autor: Republika

Vesti

02.02.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor javnog servisa Dragan Bujošević aktivno se uključio u izbornu kampanju na strani opozicije i hoće da otpusti Živorada Nikolića, autora i voditelja jedne od najgledanijih emisija RTS "Žikine šarenice", samo zato što je u njoj nedavno gostovao gradski menadžer Beograda Goran Vesić.

RepublikaFoto: printskrin
Žika Šarenica sa Goranom Vesićem

Emisija koja je emitovana proteklog vikenda dovela je u pitanje sudbinu "Žikine šarenice", a u to se uverio pre dve večeri i novinar našeg lista čekajući u redu za karte u Zvezdara teatru na premijeri predstave "Korešpodencija" zajedno sa Bujoševićem. Direktor RTS, vidno uzrujan, sve vreme je pričao sa nekim telefonom, a razgovor koji je vodio tekao je doslovce ovako:

- To je pucanje u noge! Ne može tako! Ne može čovek da bude i urednik i autor emisije, a da je na listi neke stranke. On nas je doveo u problem, napravio nam je ogromnu štetu, nema pojma šta je uradio - pričao je Bujke sagovorniku, očigledno aludirajući na Žiku Šarenicu.

Šta se još događa sa ovom pričom? Koje su novosti sa Zoranom Marjanovićem? Šta je još protiv Srba govorio Sergej Trifunović?

Gde se sprema rat? Šta se dešava na zabavi, šta na estradi, šta u Zadruzi, a šta u svetu i u sportu? 

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja pročitajte u vikend izdanju Srpskog telegrafa za 3. i 4. februar 2018. godine, kao i na našem sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dt

02.02.2018 21:06

Pa ljudi, Ziki ce ovo biti treci put da mu produzavaju radni staz, i on covek moja jednom da ode u penziju.