OBLAČAN DAN U SRBIJI, MESTIMIČNO KIŠA! Evo i kada nas ponovo očekuje sneg!

Autor:

Vesti

24.01.2023

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas mestimično kiša, na planinama i u Timočkoj Krajini sneg.

OBLAČAN DAN U SRBIJI, MESTIMIČNO KIŠA! Evo i kada nas ponovo očekuje sneg!

Foto: Pixabay

U Srbiji danas oblačno, mestimično s kišom, u brdsko-planinskim predelima i u Timočkoj Krajini i sa snegom, uz stvaranje ili povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, istočni i jugoistočni, tokom dana u slabljenju.

Najniža temperatura od 1 do 5, a najviša od 3 do 6 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu oblačno, povremeno s kišom. U višim delovima grada mešovite padavine - kiša i sneg. Istočni i jugoistočni vetar u slabljenju. Najniža temperatura oko 2, a najviša oko 4 stepena.

U Srbiji u sredu pretežno oblačno i uglavnom suvo. U četvrtak i petak oblačno, povremeno sa snegom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

Do četvrtka će duvati istočni i jugoistočni vetar, na jugu Banata pojačan, dok se u petak očekuje skretanje vetra na severni i severozapadni. Za dane vikenda i početkom naredne sedmice sneg se povremeno očekuje i u nižim predelima. Padavine će biti slabijeg intenziteta. Maksimalne temperature u većini mesta od 0 do 5 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading