MAGLA smanjuje vidljivost do 50 METARA, A EVO GDE JE NAJKRITIČNIJE!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

28.01.2018

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji je jutros manji broj vozila na putevima i slabiji intezitet saobraćaja, a po kotlinama i duž rečnih tokova magla smanjuje vidljivost ispod 200 metara, lokalno čak i ispod 50 metara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Zbog povremeno usporene vožnje koja je moguća na obrenovačkom, pančevačkom i zrenjaninskom putu vozačima se savetuje više strpljenje i tolerancije u vožnji. Izmenjen saobraćaj očekuje vozače zbog radova

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, veći priliv vozila očekuje u kasnijim popodnevnim i večernjim satima, a pre svega na prilaznim putevima većih gradskih sredina. 

Magla, mokar kolovoz i moguća poledica, razlog su za upozorenje vozačima da brzinu i vožnju prilagode uslovima na putu i voze na bezbednom odstojanju od vozila ispred.

Period povoljnih vremenskih prilika bez padavina koji se nastavlja, u toku dana doprineće dobroj prohodnosti puteva. 

Vozači se upozoravaju da budu oprezni preko planinskih prevoja Popadija, područja Majdanpeka, preko prevoja Čestobrodica, Tresibaba, kao i na podrručju Crnog Vrha. 

Zbog povremeno usporene vožnje koja je moguća na obrenovačkom, pančevačkom i zrenjaninskom putu vozačima se savetuje više strpljenje i tolerancije u vožnji. Izmenjen saobraćaj očekuje vozače zbog radova.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading