JOVANOV UVEREN: Narod neće dati podršku Miškovićevim slugama

Autor: Tanjug

Vesti

27.01.2018

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov ocenio je da građani dobro znaju da je jedini zadatak i cilj "Miškovićeve lopovsko - tajkunske koalicije da se ponovo u Srbiji uspostavi sistem u kome tajkuni i lopuže mogu bezbrižno da kradu i bogate se, dok narod i država propadaju".

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

Jovanov je u reagovanju na današnje ocene koje su se čule na konferenciji za novinare Narodne stranke Vuka Jeremića, a u vezi sa reformom pravosuđa upitao "u čiju korist bi pravosuđe reformisali Miškovićeve sudije i Miškovićevi političari Đilas, Šapić, Jeremić, Janković i ostali".

Kako je rekao sigurno ne u korist države i poštenih građana, već u svoju korist i korist tajkuna i lopova koji ih okupljaju i u čije ime govore "i koji traže način da izbegnu pravdu i zadrže sve što su pokrali i opljačkali".

- Zato sam i uveren da narod neće dozvoliti Đilasu, Šapiću, Jeremiću, Jankoviću i ostalima da se ponovo dočepaju budžeta i narodnih para, da im neće omogućiti da ponovo zaduže Beograd za 1,2 milijarde evra, da im neće dopustiti da sebi trpaju u džepove milione, a da iza sebe u objektima namenjenim deci ostavljaju crkotine pacova - kazao je Jovanov.

Jovanov je pozvao Jeremića da, kad već govori koliko će koštati nova kampanja, da konačno saopšti narodu odakle mu 7,5 miliona evra za kampanju za predsednika Srbije, ko mu je te pare dao, i šta je od njega tražio zauzvrat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (88)

Loading
Maja

27.01.2018 16:58

Narod nece dozvoliti Djilasu i ostalima da se ponovo docepaju budzeta i narodnih para, da im nece omoguciti da ponovo zaduze Beograd i da im nece dopustiti da sebi trpaju u dzepove milione

Tina

27.01.2018 17:00

SNS ima najvecu podrsku gradjana!

vucko

27.01.2018 17:00

Naravno da nece. Narod se dva puta uverio kakve su to lopine. Nece im dati vlast.

Mita

27.01.2018 17:04

Narod je izasao iz zacaranog kruga u koji se vrteo.