PO SKUPŠTINI SE IZLEŽAVA, KOD KUĆE BIJE ŽENU: Batinaš iz Kraljeva umislio da je svemoćan

Autor:

Vesti

08.12.2022

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sve četiri uvis, a plata iz budžeta redovno stiže. Tako Ivan Matović, lider i šef odborničke grupe Strarosedeoci Kraljeva, odrađuje posao u gradskom parlamentu.

PO SKUPŠTINI SE IZLEŽAVA, KOD KUĆE BIJE ŽENU: Batinaš iz Kraljeva umislio da je svemoćan

Foto: Printskrin

Kanabet u skupštinskom holu dobro mu dođe da opruži noge, umoran od pljuvačina po svemu i svima koje mu redovno objavljuju Nova i N1. Blanko poverenje koje je dobio od medija u vlasništvu Dragana Šolaka, tvrde Matovićevi bliski saradnici, nimalo nije opravdano jer je reč o nasilniku koji ruke diže samo na žene.

Ipak, iako je šamarao i pesnicama razbijao noseve ženama, uspeo je da izbegne odgovornost, ali i da prijave protiv njega zbog nasilja u porodici misteriozno nestanu.

- Ivan iza sebe ima dva braka. Život s prvom suprugom Radmilom obeležile su stalne svađe, često i fizičko nasilje. Taj brak je propao, a Matović je sreću potražio u novom braku - počinje priču izvor Srpskog telegrafa.

STARE NAVIKE

Kaže da lider opozicionog pokreta iz Kraljeva nije promenio navike kada je reč o odnosu prema suprotnom polu.

- Njegova druga supruga Milica morala je čak da se obrati policiji za zaštitu. Pre šest, sedam godina u njihovom stanu u Kraljevu Matović je baš ozbiljno isprebijao Milicu. Lupao joj je šamare, pesnicom je udarao u lice... Žena je morala da ide kod lekara zbog razbijenog nosa - otkriva naš sagovornik.

Milica je prijavila nasilnika, tužilaštvo je pokrenulo krivični postupak, ali uzalud:

- Sve je stopirano jer je Milica povukla prijavu. Ono što bode oči jeste podatak da je evidencija o njenoj poseti lekaru isparila, ne postoji medicinska dokumentacija da je lečena zbog razbijenog nosa...

HVALI SE VEZAMA

Naš sagovornik otkriva i da Matović sebe predstavlja kao uticajnog političara.

Foto: Tanjug

 

 

- Predstavlja se kao moćan i uticajan političar, što nije istina. Jedinu moć koju ima je da na Novoj i N1 daje izjave u kojima pljuje po svima živim, a i gde ga niko ne pita ni za izležavanje po gradskom parlamentu ni za nasilje nad ženama - zaključuje naš sagovornik.

Inače, Starosedeoci su bili u deo koalicije NADA, ali su posle godinu dana saradnje (u januaru 2021) saopštili da zbog političkih neslaganja napuštaju ovaj savez.

Matović: Sve je to hajka protiv mene

Matović je izbegao odgovor na konkretna pitanja vezana za nasilje u porodici, što potvrđuje priču da je zataškao ceo slučaj, te da nije osuđivan ni preocesuiran jer je njegova supruga povukla prijavu. Odgovorom je pokušao da okrene priču na svoju vodenicu i predstavi se kao žrtva:

- Što se tiče porodičnog nasilja, nikada nisam osuđivan niti se protiv mene vodi prekršajni i krivični postupak. Kao opozicioni odbornik, ne samo da nemam moć i "veze" već se protiv mene neprestano vodi hajka od režima.

Priznao je da leži po skuštinskim klupama jer je umoran od zasedanja.

- Da, legao sam na klupicu u hodniku ispred skupštinske sale u jedan posle ponoći jer je sednica trajala 18 sati.

Bez suđenja za klevetu

Matovićeve supruge Radmila i Milica nisu jedine koje su ga prijavljivale. Policijsku zaštitu tražila je i učiteljica K. S., koja je vlasnica privatne škole. Ona je Matovića prijavila zbog širenja laži i uvreda koje je na njen račun objavljivao na društvenim mrežama. Policija je Matovića pozvala na informativni razgovor. Kao i u prethodnim slučajevima, Matoviću nije suđeno zbog kleveta. Javno tužilaštvo odbacilo je prijavu.

Dobar samo Šolaku

Šolakovi mediji Danas, Nova i N1 često objavljuje Matovićeve izjave, zanemarujući činjenicu da je reč o čoveku koji zlostavlja žene. Izgleda da je pljuvačina po vlasti jedini kriterijum za neke medije kada biraju sagovornike

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (5)

Loading
Goca

08.12.2022 20:35

I takve drzite bravo drzavo jači du od vad

Čovek

09.12.2022 00:47

Cirkuzant i hoštapler. Svoju političku karijeru uspeo je da oformi na netrpeljivosti "storosedelaca" prema "kosovarima"... Mnogi su naseli na njegov "lokalpatriotizam" i prihvatili njegov pljuvački nastup sa nadom da će ih to spasiti od bede. Vreme je donekle pokazalo svoje... i tek će pokazati ko je u stvari ovaj "čovek".

Gaga

09.12.2022 10:26

E,da je jedini,takvi skotovi su svuda oko nas