SNS TRI PUTA JAČA OD ĐILASOVACA: Najnovije istraživanje potvrdilo dominaciju naprednjaka

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

26.01.2018

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu može da računa na 39,3 odsto glasova, dok koalicija oko Dragana Đilasa, Saše Jankovića i Vuka Jeremića ima čak tri puta slabiju podršku od naprednjaka! Naime, žuto-riđoj tajkunskoj koaliciji ovog trenutka svoj glas bi dalo svega 13,1 odsto birača!

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Uživa poverenje naroda: Aleksandar Vučić

To pokazuje najnovije istraživanje jedne renomirane domaće agencije za istraživanje javnog mnjenja u koje je Informer imao uvid!

Ova poslednja analiza rejtinga stranaka rađena je za potrebe jedne velike zapadne ambasade koja je želela da ima precizan uvid u tendencije rasta i pada rejtinga stranaka pred izbore u Beogradu 4. marta.

Prema toj anketi, na trećem mestu je Aleksandar Šapić sa 10,5 procenata, SPS, čiji je kandidat za gradonačelnika Aleksandar Antić, za sada ima 8,7 odsto podrške, dok DS Dragana Šutanovca može da računa na šest odsto glasova.

Kada bi se izbori održali u nedelju, cenzus bi još prošla koalicija Dveri-DJB sa 5,5 procenata i SRS Vojislava Šešelja sa tačno pet procenata.

Istovremeno, blizu ulaska u Skupštinu grada je organizacija "Ne da(vi)mo Beograd" sa četiri odsto podrške, dok su sve ostale stranke daleko ispod neophodnog izbornog praga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (89)

Loading
Sima

26.01.2018 19:13

Jos dugo se nece promeniti ta razlika jer je ocigledno da podrsku gradjana ima onaj ko radi za njih i njihovu buducnost.

hani

26.01.2018 19:49

@Sima - Podrsku gradjana uvek imaju najbolji.

nika

26.01.2018 19:15

Srpska napredna stranka na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu može da računa na 39,3 odsto glasova. To je uredu ali me brinu oni koji glasaju za Dveri. Bila sam sigurna da nece preci cenzus.

sneza

26.01.2018 19:17

Nista cudno,pa ljudi ce glasati za rezultate rada a ne za neradnike,nasilnike i lazove.