ALEKSANDAR ŠEŠELJ: EU od Kosova napravila terorističku "državu"

Autor: Tanjug

Vesti

26.01.2018

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završnog dana januarskog plenarnog zasedanja Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, poslanik SRS Aleksandar Šešelj, poručio je da je tzv. Kosovo teroristička organizacija na čelu sa ratnim zločincima i kriminalcima čija je osnovna, kako je rekao, privredna grana, trgovina ljudskih organima otetih i zarobljenih i Srba i Albanaca.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aleksandar Šešelj

Aleksandar Šešelj, koji je član stalne delegacije Naodne skupštine Srbije u PS SE, podsetio je da je prošlo deset godina od nelegalnog proglašenja nezavisnosti KiM i da su posledice toga vrlo negativne.

- Evropska unija je pomogla kreiranju ove terorističke ''države'' u srcu Evrope i jedan je od njenih glavnih sponzora - rekao je Šešelj mlađi, sin lidera srpskih radikala Vojislava Šešelja.

On je rekao da EU uslovljava Srbiju i da je neće prihvatiti u članstvo ukoliko ne prizna nezavisnost Kosova, te dodao da je to svima jasno.

Aleksandar Šešelj je rekao i da je ponosan jer, kako je kazao, "Srbija nikada neće postati članica Evropske unije, zato što to srpski narod ne želi, niti će ikada prihvatiti nezavisnost lažne države Kosovo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading