PRODUŽAVANJE KM TABLICA KAO I DO SADA: Procedura u Raškoj traje 10 minuta

Autor:

Vesti

24.11.2022

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava Kosovska Mitrovica sa sedištem u Raški i danas je produžavala registraciju vozilima sa KM tablicama, a kako navode, cela procedura traje oko desetak minuta i nema većih gužvi.

PRODUŽAVANJE KM TABLICA KAO I DO SADA: Procedura u Raškoj traje 10 minuta

Foto: Danijel Kokanović

Žarko Milićević iz Zvečana kaže da je produžio registaraciju do 9. decembra 2023. godine i dodaje da se ne čeka dugo i da nije bilo nikakvih problema, prenosi Kosovo onlajn.

Registraciju je danas produžio i Perica Nikolić iz severnog dela Kosovske Mitrovice koji kaže da je proceduru obavio potpuno normalno, kao i svake godine.

"Nadam se da će ove tablice, koje važe u celom svetu da ostanu", rekao je Nikolić.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je ranije da dogovor Beograda i Prištine o registarskim tablicama koji je postignut u Briselu znači da neće biti nikakve kaznene politike premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija prema Srbima koji voze automobile sa KM tablicama.

Naglasio je da je posebno važno da ovim dogovorom ostaju KM tablice i da će vlasnici automobila koji poseduju KM tablice moći normalno da registruju svoja vozila i produže njihovo važenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading