CECA ME ŠOKIRALA, SMEJALA SE, NI SUZU NIJE PUSTILA U ZATVORU

Autor: Republika

Vesti

22.01.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasmejana, kao da se nalazi u svom domu ili na nekom mnogo lepšem mestu - tako je izgledala Svetlana Ražnatović kada ju je u zatvoru, gde je bila posle hapšenja u akciji "Sablja", posetio Rasim Ljajić.

Svetlana Ražnatović iza rešetaka

Aktuelni ministar trgovine, koji je u to vreme bio ministar zadužen za ljudska prava, tokom obilaska Centralnog zatvora razgovarao je sa pritvorenicima uhapšenim posle ubistva Zorana Đinđića, a iza rešetaka razgovarao je i sa Zoranom Vukojevićem Vukom, šefom obezbeđenja Dušana Spasojevića. Šta su mu rekli, na šta su se žalili i zašto je Rade Bulatović bio jedini pritvorenik u čiju ćeliju nije želeo da uđe, Ljajić je ispričao u intervjuu za Srpski telegraf.

Šta je Ceca tražila u zatvoru? Sa kim je bila u ćeliji? Koga je još Rasim Ljajić video u zatvoru? Šta je sve otkrio u intervjuu za Srpski telegraf?

Šta se dešava kod Škaraljaraca? Šta ima novo u svetu, šta na estradi, a šta u Zadruzi?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja možete naći u izdanju Srpskog telegrafa za 23. januar 2018. godine, kao i našem sajtu, republika.rs.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading