Priština uputila odgovor Beogradu o slučaju "Ivanović"

Autor: Tanjug

Vesti

22.01.2018

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovsko ministarstvo pravde je uputilo odgovor Ministarstvu pravde Srbije u vezi sa slučajem ubistva Olivera Ivanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesto gde je ubijen Ivanović

Kako se navodi u saopštenju MPS, Odeljenje za teška krivična dela Osnovnog tužilaštva u Kosovskoj Mitrovici izrazilo je spremnost da beogradskom Tužilaštvu za organizovani kriminal pruži sve podatke sa kojima bude raspolagalo kako bi se na koordinirani način sprovela istraga povodom ubistva Ivanovića i kako bi se što pre otkrili počinioci tog krivičnog dela.

Odgovor kosovskog ministarstva je dostavljen preko Euleksa, navodi se u saopštenju Ministarstva pravde Srbije. 


Takođe, u odgovoru se navodi da će izveštaj sa uviđaja, kao i ostali prikupljeni podaci, biti hitno dostavljeni Tužilaštvu za organizovani kriminal nakon što isti budu sačinjeni. 

Pored toga, Tužilaštvu za organizovani kriminal je upućen i zahtev za pravnu saradnju povodom pružanja informacija u vezi sa zapaljenim vozilom koje je otkrila istražna jedinica Osnovnog tužilaštva u Mitrovici. 


Kako se navodi, Ministarstvo pravde će navedeni zahtev proslediti Tužilaštvu za organizovani kriminal na dalje postupanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading