DANAS NAOBLAČENJE, PONEGDE SA KIŠOM! Vozači, oprz zbog magle!

Autor:

Vesti

10.10.2022

05:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas u Srbiji ujutru lokalna pojava kratkotrajne magle, uglavnom po kotlinama, visoravnim i duž rečnih tokova, pre podne malo i umereno, a u Negotinskoj Krajini i potpuno oblačno, ali suvo

DANAS NAOBLAČENJE, PONEGDE SA KIŠOM! Vozači, oprz zbog magle!

Foto: Tanjug/O. TOSKIĆ

Posle podne i uveče jače naoblačenje, koje će prvo na jugozapadu, a u toku noći ponegde i u ostalim krajevima usloviti kišu i lokalne pljuskove.

"Jutarnja temperatura od 4 do 11, najviša dnevna od 19 do 24 stepena", saopštio je RHMZ.

"Vetar slab i umeren. U Vojvodini pre podne istočni i severoistočni, u ostalim krajevima južni i jugoistočni, tokom dana u košavskom području u pojačanju, pa će na jugu Banata i u donjem Podunavlju duvati povremeno i jak jugoistočni vetar", dodaje se u saopštenju.

Vreme u Beogradu

U Beogradu ujutru pretežno vedro, na širem području lokalna pojava kratkotrajne magle. Tokom dana malo i umereno oblačno, ali suvo, a jače naoblačenje s kišom očekuje se tokom noći.

Vetar ujutro slab, tokom dana umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 8 do 11, najviša dnevna oko 22 stepena.

Oprez u vožnji zbog magle i niske oblačnosti

 Vozačima magla i niska oblačnost jutros otežavaju vidljivost u nekim delovima Srbije, pored reka i u kotlinama.

Pojačan intenzitet saobraćaja unutar gradova može uticati na češće zastoje i sporiju vožnju, zato krenite ranije, vozite pažljivije i budite strpljivi tokom vožnje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.30 časova, teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlazu se zadržavaju tri sata.

Teretnjaci na Kelebiji i Šidu čekaju dva sata, a na Horgošu sat i po.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading