LIDER SRPSKE DESNICE OTIŠAO U MOSKVU: Miša Vacić pruža podršku mobilizaciji

Autor:

Vesti

25.09.2022

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska desnica je saopštila da je predsednik te organizacije Miša Vacić u petak otputovao u Moskvu, kako bi dao podršku mobilizaciji koja se odvija u toj zemlji i referendumima koji se održavaju u delovima Ukrajine.

LIDER SRPSKE DESNICE OTIŠAO U MOSKVU: Miša Vacić pruža podršku mobilizaciji

Foto: ST/N. PANČIĆ

„Čast mi je da u ovom istorijskom trenutku boravim u Rusiji na poziv njenih državnih organa i da mogu na licu mesta da dam podršku oslobađanju i prisajedinjenju istorijskih ruskih teritorija. Rusija je svakim danom sve bliža Srbiji, ne samo kroz jačanje veze naša dva naroda, već i geografski i to treba da raduje svakog Srbina“, naveo je Vacić u saopštenju.

Kako se navodi u saopštenju Srpske desnice, u Moskvu je otputovala delegacija građana Srbije sastavljena od društvenih aktivista, novinara, predstavnika udruženja i pokreta.

Dodaje se da su domaćini srpsku delegaciju smestili u hotel „Ukrajina“ u Moskvi.

Vacić je otputovao u Moskvu, dok istovremeno u Srbiju stižu građani Rusije koji beže od mobilizacije. Još je veći broj onih koji su automobilima prešli u susedne ruske države, u koje im je ulazak i dalje moguć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading