ŽENA MU HITNO PUTUJE U HAG! Zdravstveno stanje Ratka Mladića veoma teško! Oglasio se sin Darko!

Autor:

Vesti

12.09.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratko Mladić se već nekoliko dana nalazi u bolnici.

ŽENA MU HITNO PUTUJE U HAG! Zdravstveno stanje Ratka Mladića veoma teško! Oglasio se sin Darko!

Foto: Tanjug/AP

Njegov sin Darko Mladić je gostujući u jutarnjem programu TV Pink rekao da je njegovo stanje teško.

- Ratko ima vodu u plućima i srčanu slabost - rekao je Darko Mladić i istakao da će njegova majka Bosa danas hitno otputovati u Hag.

On je rekao da je jako zabrinut za Ratka Mladića, sa kojim za vikend nisu uspeli ni da se čuju.

- On je primljen u bolnicu prošle nedelje, zatim je vraćen u zatvorsku bolnicu, da bi nam u četvrtak uveče dali polovičnu dokumentaciju, ali ključne stvari nedostaju - ističe Mladić.

Kako kaže, danas će poslati zahtev u tribunal za pregled dva lekara, pulmologa i kardiologa.

- Moja majka danas leti tamo... obećali su da će moći da bude sa njim. Od maja do danas, njegovo zdravstveno stanje se promenilo na način da je njegova slabost ušla u goru fazu, a oni su ga samo pregledali i vraćali sa izjavama da mu nije ništa - kaže Mladić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko Mladić

 

Darko Mladić je rekao da je generalu u nedelju pozlilo toliko da su ga primili u bolnicu, uradili testove i videli vodu u plućima i srčanu slabost.

- Sve je to rezultat nebrige oko njega u Hagu. Od kada je on tamo mi imamo stalnu borbu sa njima, i stalno moramo da dokazujemo njegovo zdravstveno stanje. Mi smo uoči prvostepene presude mesecima pokušavali da dovedemo tim lekara. On je imao to pravo, morali su da omoguće da u najkraćem roku da lekari dođu. Kriju njegovo zdravstveno stanje, verovatno da bi mu onemogućili puštanje na lečenje. Ovo je sada prvi put da je on lično počeo da se žali na velike bolove, što do sada nije bio slučaj - rekao je Mladić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading