"DANASU" SMETAJU SRPSKI INTERESI U CRNOJ GORI: Ovo je brutalna propaganda političkog tabloida iz Beograda

Autor:

Vesti

06.09.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanak lidera stranaka novoformirane parlamentarne većine uCrnoj Gori sastaće se danas radi nastavka razgovora o formiranju vlade i novom skupštinskom rukovodstvu.

"DANASU" SMETAJU SRPSKI INTERESI U CRNOJ GORI: Ovo je brutalna propaganda političkog tabloida iz Beograda

Foto: Shutterstock

Poziv stranaka pobednicama na izborima iz avgusta 2020. godine uputio je jedan od lidera Demokratskog fronta i predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić.

Ova činjenica zasmetala je beogradskom dnevnom političkom tabloidu "Danasu", te je u svom propagandnom duhu objavljen tekst pod naslovom "Da li se svesno pravi Vlada sa potpuno nepoželjnim partnerom Zapada?".

Republika

Foto: Danas

 

 

Očigledno je da se na ovaj način list "Danas" bori protiv učešća najvažnijeg bloka koji zastupa srpske interese u budućoj vladi Crne Gore.

Sastanak bi, kako saznaje Portal RTCG iz Nove srpske demokratije, trebalo da bude održan danas u 13 časova, najverovatnije u Skupštini. Politički sporazum o novoj parlamentarnoj većini potpisali su predstavnici DF, SNP, Demokrata, GP URA, CIVIS, Demos, Ujedinjene i Prave Crne Gore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading